• یکشنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400033022550
  • خبرنگار : 50041

ضرورت کاهش ضایعات برنج در رشت

ضرورت کاهش ضایعات برنج در رشت

ایسنا/گیلان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: ضایعات برنج از کارخانجات برنجکوبی تا سفره مردم باید کاهش یابد.

مسعود اسدی‌پرور در گفت و گو با ایسنا گفت: این شهرستان بزرگترین شهرستان برنج‌خیز کشور است و کاهش ضایعات برنج می‌تواند کمک موثری در جهت افزایش درآمد برنجکاران داشته باشد.

وی افزود: به طور میانگین ۲۸۰ هزار تن شلتوک در شهرستان تولید می‌شود و رشت یکی از باکیفیت ترین شهرستان های تولید برنج با کیفیت در کشور است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید دستگاه‌های کشاورزی اختصاص یافت و این امر موجب شد که انقلابی در بخش تولید ماشینی برنج صورت گیرد.

وی ادامه داد: اغلب برنج داخلی کشور در دست دلالان است و برنجی در اختیار برنجکاران باقی نمانده است.

اسدی‌پرور تصریح کرد: هر چقدر دولت به بخش کشاورزی کمک کند، درواقع به همه مردم کشور کمک کرده است و برای تحقق چنین اهدافی لازم است حمایت های جدی از کشاورزان صورت بگیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت کاهش ضایعات برنج در رشت گفت: اختصاص کودهای مناسب به کشاورزان موجب می‌شود که در هنگام تبدیل شلتوک به برنج سفید مانع خرد شدن دانه ها شود.

وی افزود: در حال حاضر شهرستان رشت ۳۵۰ کارخانه برنج کوبی دارد که ۷۰ واحد آن مدرن شده‌اند.

اسدی‌پرور گفت: ما از کارخانه‌داران برای مجهز شدن استقبال می‌کنیم و این امر کمک می‌کند ۶ تا ۸ درصد پرت برنج که در برنجکوبی صورت می‌گیرد، کاهش یابد.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.