• شنبه / ۵ تیر ۱۴۰۰ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400040503329
  • خبرنگار : 50294

رئیس سازمان صمت استان کردستان:

آموزش خبازان برای بهبود کیفیت پخت نان امری ضروری است

آموزش خبازان برای بهبود کیفیت پخت نان امری ضروری است

ایسنا/کردستان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان بر لزوم آموزش خبازان برای بهبود کیفیت پخت نان در استان تاکید کرد و گفت: فضای مجازی فرصت مناسبی برای آموزش‌ خبازان در راستای افزایش کیفیت نان است.

دمحمد دره‌وزمی امروز (۵تیر) در جلسه کارگروه اصلاح نظام یارانه گندم آرد و نان استان کردستان اظهار کرد: به هیچ‌وجه نباید بر یک مسئله از جمله گندم، آرد یا نان تعصب داشت بلکه باید کاملا مستدل و علمی و منطقی نسبت به مشکلات کیفیت نان اقدام کنیم.

وی با اشاره به تاثیر گندم آبی در ارتقاء کیفیت آرد و نان در استان عنوان کرد: در راستای حل مشکلات آرد و نان در استان باید اقداماتی را در راستای جلوگیری از خروج گندم آبی از استان و یا در نظر گرفتن سیلوهای مخصوص برای ذخیره گندم آبی انجام داد.

دره‌وزمی با اشاره به ضرورت وجود آزمایشگاه‌ در کارخانه‌های آرد سازی استان کردستان بیان کرد: وجود آزمایشگاه‌ در کارخانه‌های آرد سازی امری ضروری و مهم است و در صورت عدم وجود آزمایشگاه در کارخانه‌های آرد سازی با آن‌ها برخورد جدی خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در این جلسه عنوان کرد: در راستای ارتقا کیفیت نان در استان باید اقدامات لازم از جمله اختلاط گندم با ارقام خارجی و یا گندم آبی و آموزش به خبازان برای تولید نان باکیفیت انجام گیرد.

خالد جعفری تاکید کرد: آموزش خبازان در راستای ارائه نان با کیفیت امری لازم و ضروری است که متاسفانه اتحادیه با آن مخالف است.

وی با اشاره به اینکه تنها ۳۰ درصد از نانوایی‌های استان به لحاظ کیفیت نان در سطح پایینی قرار دارند؛ افزود: ارتقای کیفیت نان این نانوایی‌ها نیازمند آموزش مهارت از سوی نانواهای موفق و باتجربه در استان کردستان است.

جعفری ادامه داد: گرچه بحث کیفیت آرد و نان تنها مختص استان نیست اما لازم است بر کار خبازی‌ها و کارخانه‌های آرد سازی نظارت جدی داشته باشیم.

نماینده شرکت بازرگانی دولتی در کردستان در ادامه این جلسه اظهار کرد: نان ترکیبی از آرد، آب، خمیرمایه و نمک است که نوع و اندازه آن‌ها در کیفیت نان موثر است.

جمال صالحی بیش از ۵۰ درصد کیفیت نان را مربوط به نوع گندم دانست و گفت: اگر کشاورزان به توصیه‌های مروجان بخش کشاورزی عمل و عملیات کاشت، داشت و برداشت را طبق توصیه مروجان کشاورزی انجام دهند، کیفیت آرد در استان نیز ارتقا پیدا خواهد کرد.

وی بر ضرورت وجود آزمایشگاه در کارخانجات آرد سازی تاکید کرد و افزود: از ۱۱ کارخانه موجود در استان تنها یک واحد آن از آزمایشگاه برخوردار است؛ این در حالی است که وجود آزمایشگاه پخت نان در کارخانه‌های آرد سازی امری ضروری و مهم است.

صالحی بر تفکیک گندم آبی از دیم در راستای ارتقا کیفیت نان تاکید کرد و یادآور شد: اگر عمل تفکیک گندم آبی از دیم در استان انجام شود، برای ارتقاء کیفیت نان نیازمند اختلاط ارقام خارجی نخواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.