• یکشنبه / ۶ تیر ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400040603986
  • خبرنگار : 30054

طرز تهیه فرنی، ساده و مغذی

طرز تهیه فرنی، ساده و مغذی

فرنی یک دسر بسیار ساده اما مغذی و پرخاصیت است. به خاطر ارزش غذایی که دارد، معمولاً بر سر سفره افطار برای جایگزین کردن انرژی از دست رفته در طول روز صرف می شود.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام گیلان کشت، این دسر را می توان با افزودنی هایی مثل شکلات، موز، زعفران، وانیل و پسته خوش مزه تر و مقوی تر کرد. فرنی به دو شکل درست می شود، با آرد برنج و نشاسته. در ادامه طرز تهیه فرنی با آرد برنج آورده شده است.

طرز تهیه فرنی

مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد برنج

آرد برنج                   دو قاشق غذاخوری

شیر                        دو لیوان

شکر                        چهار قاشق غذاخوری

آب                         نصف لیوان

گلاب                       یک قاشق غذاخوری

هل ساییده شده          یک چهارم قاشق چای خوری

دارچین و خلال پسته    به مقدار لازم (برای تزئین)

دستور پخت فرنی با آرد برنج

در ابتدا شیر را داخل یک قابلمه بریزید. بهتر است اندازه قابلمه متوسط باشد. بعد آرد برنج را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب به هم بزنید تا آرد به طور کامل با شیر ترکیب شود. بعد از حل شدن آرد در شیر نوبت به شکر می رسد. حواستان باشد که تمام این کارها باید پیش از گذاشتن قابلمه روی شعله اجاق گاز انجام شود.

تزئین فرنی

شکر هم که مانند آرد برنج خوب در شیر حل شد، وقت آن است که قابلمه را روی حرارت بگذارید. آب را کم کم به آن اضافه کنید. مرتب باید مخلوط درون قابلمه را هم بزنید تا آرد برنج یکدست در شیر حل شود. آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا فرنی غلیظ شود. در مرحله آخر گلاب را به آن اضافه می کنید.

در این مرحله است که برای خوش مزه تر شدن فرنی می توانید از طعم دهنده هایی مثل وانیل، شکلات، موز، زعفران یا پسته استفاده می شود. البته که فرنی بدون آنها هم خوش طعم و مغذی است. اگر برای بچه ها فرنی درست می کنید، برای ایجاد تنوع می توانید هر بار با یک طعم فرنی را آماده کنید.

به این نکته مهم توجه داشته باشید که وقتی فرنی را از روی حرارت بر می دارید، نباید خیلی سفت باشد. باید وقتی هنوز آبکی است زیر آن را خاموش کنید. در مرحله آخر که آن را داخل ظرف می ریزید و با دارچین و مغز بادام و یا گل های رز خشک شده تزئین می کنید، فرنی سرد می شود و خودش را می گیرد و آماده خوردن است. تزئین کردن فرنی می تواند بچه ها را ترغیب به خوردن آن کند.  امیدواریم از این دستور پخت رضایت کامل داشته باشید این دستور پخت از سایت گیلان کشت برداشت شده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.