• دوشنبه / ۷ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400040704585
  • خبرنگار : 50072

ثبت خاطرات جدید موجب افزایش اسیدهای چرب اشباع در مغز می‌شود

ثبت خاطرات جدید موجب افزایش اسیدهای چرب اشباع در مغز می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی بر اساس نتایج تحقیقات دانشگاه کوئینزلند استرالیا، سطح اسیدهای چرب اشباع به‌طور غیرمنتظره‌ای در هنگام شکل‌گیری حافظه در مغز افزایش می‌یابد و راه جدیدی را در مورد چگونگی ایجاد خاطرات بیان می‌کند.

به نقل از نیوز، دکتر تریستان والیس  از آزمایشگاه پروفسور فردریک مونیر در موسسه مغز کوئینزلند (QBI)، اظهار کرد: به‌طور سنتی، اسیدهای چرب اشباع نشده برای سلامت و حافظه مهم تلقی می‌شوند، اما این مطالعه نقش غیرمنتظره اسیدهای چرب اشباع را برجسته می‌کند.

دکتر والیس گفت: «ما رایج‌ترین اسیدهای چرب را آزمایش کردیم تا دریابیم که با ایجاد خاطرات جدید در مغز میزان آنها چگونه تغییر می‌کنند.»

وی ادامه داد: به‌طور غیرمنتظره شاهد تغییرات سطح چربی اشباع شده در سلول‌های مغزی بودیم به‌ویژه اسید میریستیک که در روغن نارگیل و کره یافت می‌شود.

از لحاظ آشپزی، چربی‌های اشباع شده در دمای اتاق جامد و چربی‌های اشباع نشده به‌طور معمول مایع هستند.

مغز با داشتن ۶۰ درصد چربی، چرب‌ترین اندام بدن است که انرژی فراهم می‌کند و با ساختار خود به انتقال پیام بین سلول‌های مغز کمک می‌کند.

اسیدهای چرب، عناصر سازنده لیپیدها یا چربی‌ها محسوب می‌شوند و برای برقراری ارتباط بین سلول‌های عصبی حیاتی هستند زیرا به وزیکول‌های سیناپسی – کیسه‌های میکروسکوپی حاوی انتقال‌دهنده‌های عصبی- کمک می‌کنند تا با غشای سلول ترکیب شوند و پیام‌ها را بین سلول‌ها منتقل کنند.

شایان‌ذکر است، قبلا نشان داده‌ایم که وقتی سلول‌های مغز در یک جا با هم ارتباط برقرار می‌کنند، سطح اسیدهای چرب اشباع افزایش می‌یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.