• جمعه / ۱۱ تیر ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1400041107569
  • خبرنگار : 71469

رشد ۳۳ درصدی تعرفه خدمات درمانی ورزشکاران در سال ۱۴۰۰

رشد ۳۳ درصدی تعرفه خدمات درمانی ورزشکاران در سال ۱۴۰۰

تعرفه عضویت در کمیته خدمات درمانی فدراسیون پزشکی ورزشی در سال ۱۴۰۰، نسبت به سال ۹۹ معادل ۱۰ هزار تومان افزایش یافت و از ۳۰ به ۴۰ هزارتومان رسید تا این‌گونه رشد حدود ۳۳ درصدی را تجربه کند.

به گزارش ایسنا، بخش درمان فدراسیون پزشکی ورزشی شامل درمانگاه تخصصی مرکزی فدراسیون، درمانگاه‌های غیر متمرکز در ورزشگاه‌ها، باشگاه‌ها و استان‌های مختلف کشور است و کمیته خدمات درمانی فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف حفظ و ارتقای سلامتی و تندرشتی جامعه ورزش و در راستای ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به ورزشکاران در سال ۱۳۶۹ تاسیس شد و هر ساله ورزشکاران با عضویت در این کمیته و دریافت کارت عضویت از خدمات آن بهره‌مند می‌شوند.

تعرفه عضویت در کمیته خدمات درمانی فدراسیون پزشکی ورزشی در سال‌های ۹۵، ۹۶، ۹۷ برای متقاضیان ۱۵ هزار تومان بود و در سال ۹۸ و نیمه اول سال ۹۹ معادل ۲۰ هزار تومان دریافت شد و با تصویب مجمع عمومی فدراسیون پزشکی ورزشی از ۲۵ مهر سال ۹۹ معادل ۳۰ هزار تومان تعیین شد.

از هفتم تیرماه سال ۱۴۰۰ اما با تصویب مجمع عمومی سالانه فدراسیون پزشکی ورزشی، تعرفه عضویت در کمیته خدمات درمانی فدراسیون پزشکی ورزشی از ٣٠ به ٤٠ هزارتومان افزایش یافت که هنوز زمان اجرای آن مشخص نشده است و با تعیین زمان در این رابطه ورزشکاران باید هزینه ٤٠ هزار تومانی را به عنوان تعرفه عضویت در کمیته خدمات درمانی فدراسیون پزشکی ورزشی پرداخت کنند و به ازای آن می‌توانند از خدمات تخصصی فدراسیون پزشکی ورزشی بهره‌مند شوند.

ویژگی‌های کارت خدمات درمانی ورزشی فدراسیون پزشکی ورزشی

از جمله ویژگی‌های کارت خدمات درمانی ورزشی فدراسیون پزشکی ورزشی شامل برخورداری از امکانات تشخیصی و درمانی هیأت‌های پزشکی ورزشی استان‌ها و نیز فدراسیون پزشکی ورزشی با تخفیف ویژه، برخورداری از امکانات بستری و اعمال جراحی تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستان‌های طرف قرارداد فدراسیون پزشکی ورزشی عمدتا به صورت رایگان، از دیگر ویژگی‌های دریافت هزینه درمان در صورت هزینه کرد، حداقل یک برابر و حداکثر پنج برابر تعرفه دولتی است.

از دیگر ویژگی‌های کارت خدمات درمانی دریافت هزینه اقدامات پاراکلینیکی، دارو و وسایل حداقل ۲۵ درصد و حداکثر ۵۰ درصد مبلغ هزینه کرد، دریافت غرامت نقص عضو در صورت بروز نقص عضو دائم به‌دنبال حادثه ورزشی، دریافت غرامت فوت ناشی از حادثه ورزشی است و در عین حال ورزشکارانی که در فروردین در سال به عضویت در می‌آیند در صورت دارا بودن عضویت سال گذشته از حداکثر تعهدات بهره‌مند می‌شوند.

نحوه استفاده از خدمات کمیته خدمات درمانی

در آسیب‌های اورژانسی اقدامات درمانی با هزینه کرد شخصی صورت گرفته سپس باید جهت دریافت هزینه درمان به هیأت پزشکی ورزشی استان مراجعه کرد، هم‌چنین در آسیب‌های غیر اورژانسی پس از تهیه و تأیید فرم گزارش حادثه ورزشی با مهر و امضاء باشگاه جهت ادامه درمان به هیأت پزشکی ورزشی استان مراجعه شود.

این درحالی است که خدمات و تعهدات کمیته فقط مختص آسیب های ورزشی است و آسیب‌های قدیمی و مزمن و یا قبل از تاریخ شروع عضویت مشمول تعهدات کمیته خدمات درمانی نمی‌شود، هم‌چنین هزینه فیزیوتراپی، ویزیت متخصصان، دندانپزشکی و وسایل مصرفی شامل سقف پرداخت و تاریخ پایان اعتبار کارت تا سال بعد همان تاریخ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۴-۱۲ ۰۱:۲۳

یکی از مهمترین کاربردهای کارت بیمه ی پزشکی ورزشی (که البته اجباری هم هست) احصا آمار ورزکاران هر رشته ی ورزشی یه تفکیک شهرستان ها و استان های محل سکونت شون ه. کاربرد دیگه ی این بیمه ی اجباری بی خاصیت کسب درآمد برای فدراسیون و هیات های پزشکی ورزشی سراسر کشور و در کنارش سهم دریافتی ادارات ورزش از محل این درآمدهاست. برای یه ویزیت ساده باید بعد از تهیه ی گزارش حادثه و گرفتن کلی امضا تو باشگاه, بعد گواهی مربوطه رو ببری هیات پزشکی ورزشی شهرستان و ... آخرش بری تو نوبت حالا فکر کتید یک نفر که مصدوم شده چطور باید برای هزینه ی یک ویزیت ساده متحمل این همه مرارت بشه؟ این طرح اجباری بیمه ی پزشکی - ورزشی از اول هم همش کلک پول بود!