• چهارشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400041611765
  • خبرنگار : 50041

برنجکاران گیلان چشم به راه باران

برنجکاران گیلان چشم به راه باران

ایسنا/گیلان معاون تولید امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: گرما بخشی  از آب موجود در رودخانه ها و حتی مزارع برنج را خشک کرده و برنجکاران چشم به راه باران هستند.

علی موسوی در گفت و گو با ایسنا در خصوص وضعیت تنش آبی شالیزارهای استان گفت: وضعیت شالیزارها تقریباً خوب است و مشکل بحرانی نداریم و برنامه‌ریزی‌های تقسیم‌بندی آب نیز همچنان در حال اجراست.

وی در مورد تاثیر تنش آبی بر تولید برنج سفید استان خاطرنشان کرد: این امر بستگی به این دارد که آب و هوا در روزهای آتی چگونه سپری شود.

موسوی با اشاره به اینکه به طور میانگین ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید می شود، ادامه داد: امیدواریم با بارش باران و مدیریت کشاورزان مشکلی پیش نیاید.

معاون تولید امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: اگر گرمای هوا و نبود بارش باران به همین منوال ادامه پیدا کند احتمال دارد که تنش آبی هم در پیش داشته باشیم.

معاون امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه امیدواریم تا چند روز آینده بارش باران داشته باشیم و برخی از مزارع نجات پیدا کنند، اظهار کرد: گرمای هوا باعث شده که آب برخی از رودخانه ها و حتی مزارع تبخیر شود.

وی گفت: گیلان ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و ۶۷ هزار هکتار از این اراضی شالیزاری خارج از شبکه سد سفیدرود هستند و برای تامین آب وابسته به انهار و رودخانه ها هستند.

موسوی تصریح کرد: برخی از مزارع هنوز به مرحله خوشه دهی نرسیدند اما امیدواریم با تدبیر شرکت آب منطقه گیلان که تأمین کننده آب مزارع برنج استان است ۱۷۱ هزار هکتار شالیزاری که تحت پوشش شبکه آب این سطح هستند هیچ مشکلی نداشته باشند.

وی اضافه کرد: در مجموع میزان تولید برنج سفید استان پس از برداشت نهایی برنج مشخص خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.