• یکشنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 1400042014020
  • منبع : باشگاه دانشجویان

در نشست آنلاین دانشجویی بررسی می‌شود:

ادویـه‌جـات در صـنـایـع غـذایـی

ادویـه‌جـات در صـنـایـع غـذایـی

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه آنلاین «ادویه‌جات در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس پیام زین‌العابدینی ـ دانشجوی دکتری تخصصی شیمی صنایع غذایی دانشگاه تبریز، ۲۶ و ۲۷ تیرماه از ساعت۱۶ تا ۱۸ برپا می‌شود. 

علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه @Esmaeil_rakhshani یا شماره واتساپ ۰۹۳۵۶۸۶۹۹۹۶ پیام دهند. 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.