• سه‌شنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400042921063
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان:

دام را از مراکز مجاز خریداری کنید/گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید

دام را از مراکز مجاز خریداری کنید/گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید

ایسنا/هرمزگان مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: روز عید قربان امسال، ۱۴ گروه سیار و ۱۳ گروه ثابت کار نظارت بهداشتی بر ذبح شرعی دام‌ها را بر عهده دارند.

محمد جانباز صبح امروز (۲۹ تیرماه) در جمع خبرنگاران، افزود: مردم برای قربانی کردن، دام را از مراکز مجاز خریداری کنند، دام تا جای ممکن در کشتارگاه‌ها کشتار و در صورت ذبح در منزل از دستکش، کلاه، ماسک، عینک و چکمه برای جلوگیری از ابتلا به انگل‌های خارجی استفاده شود.

وی با بیان اینکه برای از بین رفتن بیماری احتمالی، گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند، تصریح کرد:  ۱۶ روحانی در کشتارگاه‌ها و مکان‌های ذبح دام، بر روند ذبح شرعی دام‌ها نظارت می‌کنند.

جانباز با اشاره به اینکه ۴۰ نفر ذبح کننده آموزش دیده در کشتارگاه‌های استان مستقر می‌شوند، اظهار کرد: مردم حتماً دام را برای ذبح، به فرد آموزش دیده بسپارند.

وی در خصوص شرایط ذبح دام‌هااضافه کرد: شتر در زمان ذبح باید ۵ سال تمام، گاو و بز ۲ سال تمام و گوسفند باید یک سال تمام داشته باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان سالم بودن دام در زمان ذبح را از دیگر شروط قربانی کردن دانست و عنوان کرد: دام قربانی شده باید به سه قسمت تقسیم شده و میان فرد قربانی کننده، همسایه و نیازمند تقسیم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha