• شنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400050200772
  • خبرنگار : 50061

افزایش ۳۰ درصدی وزن نان با افزایش قیمت در قزوین

افزایش ۳۰ درصدی وزن نان با افزایش قیمت در قزوین

ایسنا/قزوین رئیس اتحادیه نانوایان استان قزوین گفت: طی ۲ سال گذشته به دلیل اینکه نرخ جدید اعلام‌نشده بود؛ وزن نان کاهش پیداکرده بود که با افزایش قیمت ۲۲ تا ۳۰ درصدی وزن نان را افزایش دادیم که این امر در کیفیت تأثیر خواهد داشت.

مسیب بهرامی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کیفیت نان بستگی به نوع آرد دارد و افزایش یا کاهش نرخ نان در کیفیت تأثیر ندارد، طی ۲ سال گذشته به دلیل اینکه نرخ جدید اعلام‌نشده بود وزن نان کاهش پیداکرده بود که با افزایش قیمت ۲۲ تا ۳۰ درصدی وزن نان را افزایش دادیم که این امر در کیفیت تأثیر خواهد داشت.

وی با اعلام اینکه ۲ نوع آرد داریم، نوع یک آرد یارانه‌ای و نوع ۲ آرد نیمه یارانه‌ای است، افزود: بر این اساس نرخ نان‌های پخت شد با آرد نوع یک بدین شرح است؛ بربری ۵۱۰ گرمی با وزن ۵۲۰ گرم ۱۲۰۰ تومان، سنگک ۴۰۰ گرمی با وزن ۴۴۰ گرم ۱۵۰۰ تومان، سنگک ریگی ۴۰۰ گرمی با ۴۲۰ گرم ۱۵۰۰ تومان، تافتان بدون تغییر با ۲۰۰ گرم ۱۵۰۰ تومان، لواش گردان گرد ۱۷۰ گرمی با ۱۸۰ گرم ۴۵۰ تومان، لواش مستطیلی ۱۴۰ گرمی با ۱۶۰ گرم ۴۰۰ تومان، لواش سنتی تنوری ۱۸۰ گرمی به ۱۹۰ گرم افزایش‌یافته و ۶۰۰ تومان و بربری و سنگک ریزشی هر کیلو ۲۵۰۰ تومان عرضه می‌شود.

رئیس اتحادیه نانوایان استان قزوین تصریح کرد: نان‌های پخت شده با آرد نوع ۲ نیز این‌گونه است: بربری ۵۱۰ گرمی با وزن ۵۲۰ گرم ۱۵۰۰ تومان، سنگک ۴۰۰ گرمی با وزن ۵۰۰ گرم ۲۰۰۰ تومان، سنگک ریگی ۴۰۰ گرمی با ۴۸۰ گرم با ۲۰۰۰ تومان، لواش و تافتان گردان ۱۶۰ گرمی با ۱۷۰ گرم ۵۰۰ تومان، لواش سنتی ۱۸۵ گرمی با وزن ۱۹۰ گرم ۳۵۰ تومان، لواش ماشینی ۱۶۰ گرمی با وزن ۱۷۰ گرم ۵۰۰ تومان و سنگک ریزشی هر کیلو ۳۵۰۰ تومان است.

وی با تأکید بر اینکه رعایت وزن و قیمت نان الزامی است، خاطرنشان کرد: در غیراین‌صورت تخلف محسوب می‌شود، اضافه کردن هر نوع سبزیجات و کنجد صرفاً با درخواست مشتری است، همچنین نصب اصل آگهی و نرخ‌نامه ممهور به مهر اتحادیه در معرض دید عموم الزامی است.

بهرامی اشاره کرد: شهروندان در صورت داشتن هرگونه سؤال یا شکایت با تلفن ۱۲۴ و یا اتحادیه نانوایان به شاره ۳۳۳۴۹۰۰۰ تماس بگیرند و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی با شماره ۱۹۰ دانشگاه علوم پزشکی تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.