محمدعلی کمالی در گفت وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که چرا قیمت مرغ به ۴۰ هزار تومان رسیده است، گفت:تولیدکنندگان باید به میزان نهاده ای که دریافت می کنند و مقداری جوجه ای که می ریزند مرغ زنده با قیمت مصوب ۱۷ هزار و۱۰۰ تومان تحویل دهند. همچنین تولیدکنندگان صاحب مرغ هایشان تا درب مرغداری هستند و اینکه بعد از آن چه اتفاقی می افتد در مسئولیت آنها نیست.
وی ادامه داد: اینکه بعد از کشتار چگونه بخشی از مرغ ها از شبکه خارج می شوند یا در مسیر عمده فروشی تا خرده فروشی چه بر سر آنها می آید برای ما نیز جای سوال دارد، زیرا بخشی از مرغ هایی که با قیمت های بعضا ۴۰ هزار تومان فروخته می شود برچسب تنظیم بازار دارد.
گرمای هوا مانع از وزن گیری درست مرغ ها می شود
کمالی به اشاره به اینکه در بخش تولید با چالش هایی مواجه هستیم، تصریح کرد: گرمای هوا باعث شده که ۱۱۳ میلیون جوجه به درستی وزن نگیرند و تولید کمتر شود. از طرفی افزایش قیمت سویا، ذرت، جوجه یکروزه و افزایش کرایه های حمل و نقل هزینه تولید را بالا برده است و در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای تولیدکنندگان کیلویی ۱۹ هزار و۶۰۰ تا ۱۹ هزار و۹۰۰ تومان است.
وی اضافه کرد: با این حساب قیمت مرغ گرم برای مصرف کننده نباید بیشتر از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان باشد.
مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی در پاسخ به این سوال که این ۱۴ هزار تومان اختلاف قیمت از تولید تا مصرف به جیب چه کسی می رود، گفت: قیمت های بالای مرغ اصلا مورد تایید ما نیست و به نظر می رسد عده ای دلال و واسطه مرغ ها را به هر طریقی خارج از شبکه کشتار و با قیمت های بالا به فروش می رسانند.
انتهای پیام
نظرات