• جمعه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400051510459
  • خبرنگار : 50457

تجلیل از برگزیدگان جشنواره استانی حجاب و عفاف در لنده

تجلیل از برگزیدگان جشنواره استانی حجاب و عفاف در لنده

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان لنده گفت: نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه کار فرهنگی می طلبد.

"اسماعیل زارعی" ،در اختتامیه جشنواره استانی "متن ادبی و پیامک "با موضوع (حجاب و عفاف، ازدواج آسان)، با بیان اینکه حجاب مایه شرافت و عزت برای زنان و غیرت برای مردان ما است، گفت:چادر نشانه ملی برای آحاد جامعه ایرانی در عرصه بین المللی می باشد، همچنین حجاب وسیله ای برای امنیت جامعه و عزت و افتخار ملی است.

وی عنوان کرد: ترویج حجاب و عفاف با ایده‌ها و برنامه‌های برنامه‌های نو و اثرگذار ممکن می‌شود.


رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لنده با اشاره به اینکه اگر  کسی می‌خواهد دیگری را  به صراط مستقیم دعوت کند باید الگو و مدل رفتاری وی حکیمانه باشد، تصریح کرد: حجاب یک ضرورت دینی است که فقط مختص مردان نیست و برای تبیین این موضوع باید به دنبال برنامه‌های علمی نو و اثر گذار باشیم.

زارعی افزود: بیش از  ۱۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از داوری آثار ۱۰ نفر در رشته های مختلف از شهرستان های لنده، دنا، بویراحمد، کهگیلویه و باشت برگزیده شدند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم  از چهار زوج قرآنی و هنرمند که با ترویج ازدواج آسان زندگی مشترک خود را آغاز کرده بودند نیز تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha