• یکشنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400052416945
  • خبرنگار : 71516

واکنش لهستان به فراخواندن کاردار اسرائیل از این کشور

واکنش لهستان به فراخواندن کاردار اسرائیل از این کشور

وزارت خارجه لهستان مخالفت خود را با اقدام رژیم صهیونیستی درباره فراخواندن کاردار این رژیم از ورشو اعلام و آن را تصمیمی "بی اساس" خواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه لهستان در بیانیه ای اعلام کرد: ما با اقدام وزارت خارجه اسرائیل درباره کاهش سطح دیپلماتیک خود در ورشو که اقدامی بی اساس است، مخالفیم. اقداماتی که اسرائیل اتخاذ کرده است آسیب جدی به روابطمان می زند.

پارلمان لهستان روز چهارشنبه قانونی را تصویب کرد که به موجب آن عملا بازیابی اموال تصرف شده توسط نازی‌ها در زمان جنگ جهانی دوم از سوی بازماندگان هولوکاست در این کشور را منع می‌کند.

به دنبال این اقدام رژیم صهیونیستی از کاردار خود خواست که ورشو را ترک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha