• یکشنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400052417055
  • منبع : نمایندگی ایلام

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد:

مرگ ۸ نفر بیمارکرونایی دیگر در ایلام/ تعداد بستری‌ها به ۴۱۴ نفر رسید

مرگ ۸ نفر بیمارکرونایی دیگر در ایلام/ تعداد بستری‌ها به ۴۱۴ نفر رسید

ایسنا/ایلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از مرگ ۸ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته در ایلام خبر داد.

دکتر«محمد کریمیان» با اعلام این مطلب اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته با شناسایی ۳۹۳ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان، تعداد مبتلایان به ۴۹هزار و ۷۶  نفر رسید.

وی با بیان اینکه متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۸ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا  در استان ثبت شده است، تصریح کرد:  در شهرستان‌های ایلام ۳ نفر ، در دهلران ۲ نفر و  در شهرستان‌های دره‌شهر، ایوان و بدره هم ۱ نفر بیمار کرونایی جان خود را از دست داده‌اند و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۸۷۹ نفر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۴نفر بستری شده‌اند و مجموع بستری‌ها به ۴۱۴ نفر رسیده است.
کریمیان تصریح کرد: هم‌اکنون شهرستان‌های ایلام، چوار، مهران، دهلران، دره‌شهر  ، آبدانان و ایوان در وضعیت قرمز قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha