• سه‌شنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۵۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400052618870
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

در ۲۴ ساعت گذشته؛

۱۱ بیمار کرونایی در کاشان جان باختند

۱۱ بیمار کرونایی در کاشان جان باختند

ایسنا/اصفهان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ نفر از شهروندان ساکن در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

مهدی دلاوری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مراجعان به کلینیک های حاد تنفسی  در روز گذشته ۵۶۷ نفر بودند که ۴۱۴ نفر به کرونا ویروس مبتلا شده اند که حداقل ۲ سال و حداکثر ۸۸ سال بوده است و ۶۷ نفر از آنها بستری شدند و تنها در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ نفر جان باختند.

وی افزود: مجموع بستری‌های حاد تنفسی در مراکز درمانی دو شهرستان به ۷۷۰ بیمار رسید که ۷۶ نفر از آنها در بخش مراقبت‌های ویژه  تحت درمان هستند. همچنین سه هزار و ۵۶۸ در مراکز ریفرال کرونا پذیرش شده اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: علاوه بر بیماران بستری، ۲۹۴ نیز به صورت موقت در بیمارستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری شده اند که ۵۳ نفر بستری فقط در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

دلاوری تاکید کرد: انجام هر اقدامی فقط در زمان خود موثر است و اکنون وظیفه شرعی و قانونی همه است که ماسک بزنند تا باعث انتقال بیماری و مرگ دیگران نشوند. استفاده از ماسک باعث می شود به بیماری مبتلا نشویم و مهمتر از آن می تواند از انتقال بیماری توسط ما به دیگران جلوگیری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha