• چهارشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400060302033
  • خبرنگار : 71592

نگرانی آمریکا و اتحادیه اروپا درباره سرازیر شدن نیروهای اریتره به تیگرای

نگرانی آمریکا و اتحادیه اروپا درباره سرازیر شدن نیروهای اریتره به تیگرای

آمریکا و اتحادیه اروپا نسبت به استقرار نیروهای اریتره در اقلیم تیگرای اتیوپی در دوره اخیر هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد، کشورش بابت ورود مجدد نیروهای دفاع اریتره به اتیوپی پس از خروج از آن در ماه ژوئن نگران است‌.

همزمان دیپلمات‌های اتحادیه اروپا در یادداشتی داخلی بیستم اوت نوشتند که اریتره از طریق مرزها، تجهیزات به تیگرای می‌فرستد.

همچنین طبق سندی که به دست خبرگزاری رویترز رسیده است، نیروهای اریتره در بخش غربی مورد مناقشه تیگرای مستقر و اطراف دو شهرک "ادی جوشو" و "حمیرا" با توپ و تانک، مواضع دفاعی برای خود ایجاد کرده‌اند.

در این سند آمده است که آبی احمد، نخست وزیر اتیوپی ۱۷ اوت در جریان سفر رسمی خود به ترکیه، به اریتره هم رفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha