• پنجشنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400060403079
  • منبع : نمایندگی ایلام

تعداد فوتی‌های کرونا در ایلام به ۹۳۴ نفر رسید

تعداد فوتی‌های کرونا در ایلام به ۹۳۴ نفر رسید

ایسنا/ایلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از افزایش مبتلایان به کرونا در استان به۵۲ هزار و ۷۱۳ نفر خبر داد.

دکتر «محمدکریمیان» در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این خبر،  اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۹۵ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

وی گفت : متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۴ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان داشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۹۳۴ نفر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۲نفر بستری شده‌اند و مجموع بستری‌ها به  ۴۱۸نفر رسیده است.

کریمیان تصریح کرد: هم‌اکنون شهرستان‌های ایلام، چوار، مهران، دهلران، دره‌شهر  ، آبدانان، بدره ، چرداول  و ایوان در وضعیت قرمز قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha