• یکشنبه / ۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400060704941
  • خبرنگار : 50178

امان الله پاپی:

همچنان حرص می‌خورم/در پاریس جبران می‌کنم

همچنان حرص می‌خورم/در پاریس جبران می‌کنم

ایسنا/لرستان دارنده نشان نقره پرتاپ نیزه کلاس ادغامی F۵۶ و F۵۷ پارالمپیک توکیو می‌گوید: از اینکه نتوانسته نشان طلا کسب کند، همچنان حرص می‌خورد.

امان‌الله پاپی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اظهار ناراحتی از کسب نشان نقره، تأکید کرد: می‌توانستم نشان طلا را کسب کنم اما فکر نمی‌کردم پرتاب‌گر آخر(حامد حیدری پرتاب‌گر ایرانی‌الاصل آذربایجانی) چنین پرتاب‌هایی داشته باشد.

وی تأکید کرد: حتی دو بار رکورد پارالمپیک و جهان را ارتقاء دادم و می‌توانستم بیش از ۵۰ و ۵۱ متر هم پرتاب داشته باشم اما رقیبم که تا حالا چنین رکوردی نداشته بود در مجموع عملکرد بهتری داشت و به طلا رسید.

پاپی با بیان اینکه تصورم این بود که ورزشکار برزیلی رقیب اصلی‌ام باشد، افزود: دیروز چند بار رکورد پارالمپیک و جهان شکسته شد و سطح رقابت ما خیلی بالا بود و اگر تمرکز بهتری می‌داشتم، شاید طلا را کسب می‌کردم.

دارنده نشان‌های مختلف جهانی، پارالمپیک، پاراآسیایی و... تأکید کرد: هنوز هم حرص می‌خورم که نتوانستم قهرمان شوم و شرمنده مربی، خانواده، هم‌وطنان و سایر کسانی شدم که انتظار داشتند طلای پارالمپیک توکیو را کسب کنم.

وی وعده داد: قول می‌دهم در رقابت‌های آتی به‌ویژه پارالمپیک پاریس جبران کنم و با کسب نشان طلا دل ایرانی‌های عزیز را شاد کنم.

پاپی با بیان اینکه کسب این مدال برای آینده ورزشی‌ام نیاز بود، تأکید کرد: این پارالمپیک را فراموش می‌کنم و با توجه به سنی که دارم حالا حالاها می‌توانم در مسابقات مهم شرکت کنم و تمام تلاشم را به کار می‌گیرم که جبران کنم.

وی گفت: از کمیته ملی پارالمپیک، فدراسیون جانبازان و معلولان و سایر کسانی که از بنده حمایت کردند به ویژه مربی‌ام دکتر مصطفی بهرامی تشکر می‌کنم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.