• دوشنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400060805662
  • خبرنگار : 50041

کشت دوم افزایش دهنده درآمد برنجکاران گیلانی

کشت دوم افزایش دهنده درآمد برنجکاران گیلانی

ایسنا/گیلان مدیرامور زراعت جهاد کشاورزی گیلان گفت: پرورش راتون و کشت دیگر محصولات کشاورزی تاثیر بسزایی در ارتقای درآمد برنجکاران دارد.

ابراهیم اکبرزاده در گفت و گو با ایسنا گفت: تاکنون دروی خوشه‌های طلایی برنج در بیش از ۹۵ درصد از شالیزارهای استان انجام شده است و فقط شهرستان های جنوبی استان بخشی از محصول را از شالیزارها برداشت نکرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه گیلان ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد، افزود: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی برداشت در گیلان نسبت به سال‌های قبل سرعت بیشتری دارد و تا کنون ۱۷۰ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان به صورت مکانیزه برداشت شده اند.

اکبرزاده با بیان اینکه افزایش درآمد کشاورزان از اولویت‌های کاری سازمان جهاد کشاورزی است، ادامه داد: کشت دوم و همچنین پرورش راتون موجب راتقای درآمد برنجکاران روستاییان می‌شود و ما برای گسترش این امر به شالیکاران توصیه کرده‌ایم برای کشت محصولات کشاورزی در شالیزارهایشان فعالیت کنند.   

وی همچنین با اشاره به آغاز کشت دوم در شهرستان‌های غربی گیلان گفت: کشاورزانی که رقم هاشمی برداشت کرده‌اند از شرایط مناسب آب و هوایی استفاده کنند و با آبگیری و استفاده از سموم پتاس و اوره مزارع را برای تولید راتون آماده کنند.

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی گیلان از کشاورزان خواست از سوزاندن کاه و کلش خودداری کنند و شهرستان های جنوبی گیلان نیز امسال بیش از سال گذشته اراضی شان را برای کشت دانه‌های روغنی کلزا آماده کنند.

وی تصریح کرد: هرساله به طور میانگین یک میلیون و ۱۱۰ هزار تن شلتوک از شالیزارهای استان برداشت می شود، که از این میزان بیش از ۷۵۰ هزار تن برنج سفید استحصال می شود و میزان تولید امسال برنج پس از برداشت نهایی برنج اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.