• شنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400061308880
  • منبع : نمایندگی ایلام

اولین‌رویداد توانمندسازی کنشگران خانواده در ایلام برگزار می‌شود

اولین‌رویداد توانمندسازی کنشگران خانواده در ایلام برگزار می‌شود

ایسنا/ایلام اولین‌رویداد توانمند سازی کنشگران خانواده در ایلام با همکاری سازمان بسیج دانشجویی و معاونت اجتماعی انتظامی استان برگزار می‌شود.

محوریت این رویداد کسب توانمندی مطالبه‌گری، تحلیل‌گری،جریان‌سازی در فضای مجازی و حوزه خانواده اعلام شده و شرکت برای عموم آزاد است.

زیست جنسی در غرب، نگرش‌راهبردی انقلاب اسلامی به خانواده و ازدواج،سقط جنین،تربیت جنسی،جمعیت،خانواده در قوانین کشور،ازدواج و طلاق،فمنیسم اینستاگرام و توئیتر،فن مصاحبه،تصویر برداری ، تدوین،روش پژوهش ، ایده پردازی و  ژورنالیسم تحقیقی است.

مهلت ثبت نام تا آخر شهریور۱۴۰۰ اعلام شده و زمان آغاز دوره مهرماه ۱۴۰۰ خواهد بود و علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام به لینک  https://b۲n.ir/myfamily  مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha