• شنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400061309321

قادری:

سهم قابل قبولی در صنعت گردشگری نداریم

سهم قابل قبولی در صنعت گردشگری نداریم

ایسنا/فارس نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس گفت: در بین کشورها سهم قابل قبولی در زمینه صنعت گردشگری نداریم و در مجلس تلاش شده تا خلأ‌های قانونی را در این باره شناسایی و برطرف کنیم.

جعفر قادری در نشست روسای صنف دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری کشور که در شیراز برگزار شد، بیان کرد: امیدواریم با واکسیناسیون که سرعت گرفته است شاهد رونق گردشگری باشیم و می‌دانیم این صنعت در این مدت ضررهایی بسیاری را متحمل شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی فارس، قادری افزود: گردشگری یکی از کلیدی‌ترین صنایع است و ما در کشور انواع گردشگری را با ظرفیت‌های مختلف دارا هستیم.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در بین کشورها سهم قابل قبولی در زمینه صنعت گردشگری نداریم که در مجلس شورای اسلامی سعی کردیم خلأ‌های قانونی را شناسایی و برطرف کنیم.

قادری ادامه داد: ۳ طرح قانون حمایت از بافت‌های فرسوده که عمده آثار در این بافت قرار دارند، قانون حمایت از بافت تاریخی و قانون حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی و همچنین قانون حمایت از بافت‌های اطراف حرم را در دستور کارداریم که کلیات آن در کمسیون عمرانی به تصویب رسیده است.

او از فعالان حوزه گردشگری خواست تا با تبیین خلأ‌ها و آسیب‌های حوزه گردشگری به مجلس زمینه رفع این موانع را فراهم کنند.

قادری این‌گونه نشست‌ها را فرصتی خوبی برای گوش‌زد کردن و رفع مشکلات دانست و گفت: باید با راهکارهای قانونی و باسیاست گذاری دقیق در رونق این صنعت مهم گام برداریم.

گردشگری نیازمند عزم همگانی است

روح‌الله نجابت، دیگر نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: شیراز مهد تمدن و فرهنگ ایران اسلامی است و شیراز معروف به تکریم میهمانان و مهمان‌نوازی است.

او با بیان اینکه امید جدید در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دیده می‌شود، ادامه داد: شاهد فاصله گرفتن بین حاکمیت و مردم در این حوزه شدیم که امیدواریم با حضور وزیر جدید بارقه‌های امید در فعالان این حوزه طنین‌انداز شود.

عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: گردشگری یک عزم همگانی می‌خواهد که باید به حرف بسنده نکرد و در میدان کار را به‌پیش برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha