• جمعه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ / ۲۰:۱۳
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1400061914073
  • منبع : فضای مجازی

چرا باید روز خود را با خوردن زنجبیل آغاز کنید؟

چرا باید روز خود را با خوردن زنجبیل آغاز کنید؟

ترکیب قهوه و زنجبیل یکی از قدرتمندترین ترکیب‌ها برای مبارزه با رادیکاهای آزاد در بدن است؛ به خصوص آن که قهوه یک آنتی‌اکسیدان قوی است.

به گزارش ایسنا، فرادید نوشت: «روزتان را کمی تند و تیز شروع کنید. همان طور که همه می دانند صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی در روز است که گاهی اوقات تکراری و غیر قابل خوردن می‌شود؛ مگر این که شما مقداری زنجبیل در خانه داشته باشد.

زنجبیل، این ادویه همه‌کاره یکی از مفیدترین چاشنی‌ها است که به راحتی می‌توانید به هر غذایی اضافه کنید. زنجبیل در ایجاد طعم‌های شگفت انگیز و منحصر به فرد استاد است. اگر دوست دارید کره تند و یا قهوه کمی تلخ تند بخورید، زنجبیل را امتحان کنید.

۷ روش برای اضافه کردن زنجبیل به وعده صبحانه را بیان می‌کنیم:

۱- قهوه تان را کمی تند بنوشید

ترکیب قهوه و زنجبیل یکی از قدرتمندترین ترکیب‌ها برای مبارزه با رادیکاهای آزاد در بدن است. به خصوص آن که قهوه یک آنتی اکسیدان قوی است. شما می‌توانید یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل به قهوه اضافه کنید که هم بدنتان را در برابر سرطان محافظت و هم به هضم غذای معده در طول روز کمک کنید.

۲- چای زنجبیل بنوشید

چای زنجبیل یک نوشیدنی خاص و پرطرفدار به خصوص در فصل زمستان است. طبعی گرم دارد و به گرم‌تر شدن بدن کمک می‌کند. این چای فعالیت معده را کنترل و آن را آرام می‌کند. نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل در صبح، برای کاهش حالت تهوع برای خانم‌های باردار هم مؤثر است. ناگفته نماند این نوشیدنی مقوی حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است.

برای درست کردن چای زنجبیل هم می‌توانید از پودر آن استفاده کنید و هم این که ریشه آن را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید و با اضافه کردن مقداری عسل آن را بنوشید.

۳- مربای زنجبیل تهیه کنید

مربا را همیشه با انواع میوه‌ها درست می‌کنند. اما آیا تا به حال مربای زنجبیل را امتحان کرده اید؟ شاید در نگاه اول به خاطر شکری که در تهیه آن به کار رفته ناسالم به نظر بیاید، اما فایده آن از ضررش بیشتر است. اگر جز افرادی هستید که برای صبحانه کره، یا انواع کیک و بیسکویت می‌خورید کمی مربای زنجبیل را در کنار آنها استفاده کنید تا روند هضم غذا بهبود یابد و از تورم و التهاب معده جلوگیری شود.

اگر بیماری دیابت دارید میتوانید پودر زنجبیل را به کره اضافه کنید و یا کیک خود را با چای زنجبیل بخورید.

۴- در تهیه انواع دسر و شیرینی از عصاره یا شربت زنجبیل استفاده کنید

شربت زنجبیل یا عصاره آن را به راحتی می‌توانید با جوشاندن گیاه زنجبیل به مدت ۳۰ دقیقه در آب تهیه کنید و آن را در انواع پنکیک‌ها، وافل، کیک و... استفاده کنید تا از خواص آن بهره‌مند شوید.

طرز تهیه شربت زنجبیل: یک‌چهارم قاشق غذا خوری پودر زنجبیل را با یک فنجان شکر و یک فنجان آب مخلوط کرده و می‌گذاریم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.

۵- یک کاسه گرانولا ضد التهابی امتحان کنید

گرانولا نوعی صبحانه است که معمولا از جو دوسر، شکر قهوه‌ای یا عسل، میوه خشک و آجیل تهیه می‌شود. این غذا مواد باارزشی مانند سدیم، پتاسیم، روی، فسفر، منیزیم، کلسیم و آهن. ویتامین‌ها شامل ویتامین E، ویتامین C، نیاسین و تیامین را دارد. دانشمندان ژاپنی اعتقاد دارند که گرانولا یک ابَر غذا است.

شما می‌توانید با اضافه کردن مقداری زنجبیل به گرانولا خاصیت آن را دوچندان کنید. (بهبود هضم غذا، چربی سوزی، کاهش التهابات معده و...)

۶- اسموتی با طعم زنجبیل بنوشید

اگر از آن دسته افرادی هستید که روز خود را با یک نوشیدنی مخلوط از انواع میوه‌ها شرذوع می‌کنید بهتر است از این به بعد در تهیه آن از مقداری رنجبیل هم استفاده کنید. این معجون در افزایش متابولیسم بدن بسیار مفید است و موجب چربی سوزی بیشتر می‌شود. همچنین بهترین درمان برای دردهای دوران پریودی است.

۷- به نان صبحانه مقداری زنجبیل اضافه کنید

امروزه در اکثر فروشگاه‌های مواد غذایی، انواع و اقسام نان و کیک و کلوچه با طعم‌های مختلف دیده می‌شود. اگر خواستید برای صبحانه خود نان یا کیکی انتخاب کنید ترجیحا با طعم زنجبیل باشد.

کسانی که ورزش می‌کنند با خوردن نان زنجبیلی چربی‌ها و پروتئین‌های سالم را به بدن خود وارد و انرژی بالایی در طول روز دریافت می‌کنند.

حرف آخر:

زنجبیل یکی از مفیدترین مواد غذایی در دنیا است که اغلب به عنوان یک ادویه و چاشنی استفاده می‌شود. زنجبیل در درمان دردهای قاعدگی، آرتروز، آسم و آلرژی، اگزما، بیماری‌های روده، حالت تهوع، بعضی سرطان‌ها و حتی استرس بسیار مؤثر است. این ادویه همچنین کلسترول و تری گلیسرید را کنترل می‌کند، رگ‌های خونی را محکم و فشار خون را کم می‌کند، سطح قند خون را بهبود می‌بخشد و باعث درمان چاقی است.

منبع: healthline

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۹ ۲۲:۵۷

زنجبیبل . تمام رگهای بدن هم را باز میکند بل اخص رگهای قلب خودم تجربش کردم و ریهام بعد پنج بار مصرف داغیهایی ک تو سینه داشتم رفت

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۲ ۱۱:۴۸

👌

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۰۲:۴۵

تو چنتا مستند نشون داد که رادیکالهای ازاد که تا الان فک میکردن بد هستن، خیلی هم ضروری هستن. مستند نه اینکه 4نفر عین من و شما صحبت کنن، از چندین محقق که با ارائه مقاله ها و چاپشون تو مجلات معتبر بنظرم جا داره مطالب رو با رفرنسها و تحقیقات جدید کشورای پیشرفته کامل کنین که بدرد بخوره. نه از روی طب سنتی 1000سال پیش.

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۰۵:۵۷

سلام بر همه ی مردم ایران خدا کمکتون کنه ان شاء الله همگی سالم باشید وهر چیز که به صلاح شما ها است استفاده کنید پیروز وسربلند باشید!!!!!!

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۰۸:۴۰

سلام و درود بسیار عالی سپاس بخاطر این مطلب مفید

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۱۰:۱۳

سلام، ببخشید فشار خون کم میکنه یا زیاد؟

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۱۰:۱۴

سلام بر دکترین زنجبيل این همه را من امتحان کردم واقعا همین طور است

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۱۵:۰۳

فشار خون را کم می‌کند؟!!!!

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۱۸:۱۳

عالی بود

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۲۱:۵۰

من یه مدت بخاطر مسئله کروناو تبلیغات خوبی که برای استفاده از زنجبیل شد صبحها همرا با اب و ابلیمو استفاده کردم بعداز چند وقت من که فشارخون نداشتم دچار فشار۱۴تا۱۶ داشتم حدودا۴ماه داروی لوزارتان ۲۵ تحت نظر پزشک خوردم تا فشارخونم مانند گذشته شد خواستم فقط بگم که داروها و خوراکیهای گیاهی رو دست کم نگیرید و در طولانی مدت استفاده نکنید🌹

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۲۳:۰۱

ممنون از اطلاعات مفید که به مردم میدید

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۱ ۰۶:۱۶

سلام بر همه ی کسانی که در امر مواد غذایی فعالیت می کنند ممنون میشم ک ما را نسبت به ادویه جات خصوصا زنجببل آگاه می کنند بسیار عالیست

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۱ ۱۵:۰۶

موافقم

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۱ ۱۵:۱۳

بسیار مفید و آموزنده بود فقط اگه ممکنه طرزتهیه گرانولا رو هم بذارین ممنون

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۱ ۱۸:۵۶

عالی بود

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۲ ۰۰:۴۳

خوب نیست

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۲ ۰۸:۵۹

من که بهش حساسیت دارم، الرژی زاست لااقل برا من

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۲ ۰۹:۴۸

زنجبیبل یک گیاه و در حد یک ادویه است افراط و تفریط در توصیف و مصرف آن مزخرف و بسیار زیانبار است. عدده بخاطر انحصار تجارت و سودآوری کلان از آن و امثال تبلیغات گسترده دارند و برای اینکار حتی برخی پزشکان مطرح را هم اجیر کردند تعقل هم چیز خوبی است.