• شنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400062014239
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

احتمال ترک تحصیل تعدادی از دانش آموزان استثنایی مقطع متوسطه در خراسان شمالی

احتمال ترک تحصیل تعدادی از دانش آموزان استثنایی مقطع متوسطه در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل مدارس استثنایی آموزش و پرورش خراسان شمالی از احتمال ترک تحصیل تعدادی از دانش آموزان استثنایی مقطع متوسطه حرفه ای در این استان خبر داد.

متقیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تعطیلی مدارس طی دو سال گذشته به علت شیوع ویروس کرونا، گفت: این دو سال سبب شده تا تعدادی از آن ها در مکان هایی مشغول به کار شده اند و احتمال اینکه دوباره برای ادامه تحصیل به مدرسه بازگردند، سخت است.

وی افزود: در مقطع متوسطه دوم رشته هایی همچون معرق، درودگری، کشت گیاهان گلخانه ای، قالیبافی، هنر خانه و زندگی به دانش آموزان استثنایی آموزش داده می شود.

متقیان یکی دیگر از مشکلاتی که با بازگشایی مدارس دانش آموزان مدارس استثنایی با آن مواجه خواهند شد، موضوع سرویس مدارس است، ادامه داد: بیشتر دانش آموزان استثنایی که باید با سرویس رفت و آمد کنند از لحاظ مالی در وضعیت خوبی قرار ندارند و قسمت اعظم آن را آموزش و پرورش پرداخت می کند.

وی اظهارکرد: به همین دلیل سعی ما بر این بوده است تا دانش آموزان استثنایی روستایی را وارد شهر کنیم در مدارسی که در روستاها وجود دارد یک کلاس برای این دانش آموزان اختصاص دهیم که مجبور به رفت و آمد به شهر نشوند.

مدیر کل مدارس استثنایی آموزش و پرورش خراسان شمالی بیان کرد: طبق قانون باید شهریه سرویس دانش آموزان استثنایی ۵۰ درصد توسط دانش آموزان و ۵۰ درصد نیز توسط خود خانواده ها پرداخت شود این درحالی است که برای تعدادی از دانش آموزان تا ۷۰ درصد و برای برخی نیز تا۱۰۰ درصد پرداخت می شود.

وی تصریح کرد: طی سال گذشته اتاق های درمانی در مدارس استثنایی خراسان شمالی تکمیل، کیت تخصصی ویژه معلولان، میز معلولان خریداری و استودیو آموزش مجازی نیز راه اندازی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha