• دوشنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400062921407
  • خبرنگار : 50082

مدیر جهاد کشاورزی جوین مطرح کرد

پیش‌بینی برداشت ۳۶۰۰ تن پسته در جوین

پیش‌بینی برداشت ۳۶۰۰ تن پسته در جوین
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: با آغاز فصل برداشت محصول پسته از سطح ۳۳۶۱ هکتار از باغات بارور این شهرستان، تولید بیش از ۳۶۰۰ تن محصول پیش‌بینی می‌شود.

علی اکبر قارزی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: ۳۳۶۱ هکتار باغات پسته بارور و ۲۰۱۲ هکتار باغات پسته غیر بارور در این شهرستان وجود دارد که از هر هکتار به صورت میانگین سه تن پسته تر و یک تن پسته خشک برداشت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حاصلخیزی خاک و شرایط آب و هوایی مساعد این شهرستان باعث تولید محصول با کیفیت پسته شده است، تصریح کرد: سطح زیر کشت این محصول در سال جاری در شهرستان جوین ۵۳۲۴ هکتار به ۵۳۷۳  هکتار افزایش یافته است. 

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: پسته ایران با توجه به کیفیت بالا و انواع مختلف آن، مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان است که باید با فکر اقتصادی و توجه به فرآوری، از این محصول راهبردی به نحو مطلوب استفاده کرد.

قارزی اظهار کرد: با برگزاری کارگاه‌های حضوری و کلاس‌های آموزشی برای تولیدکنندگان این محصول و افزایش دانش آن‌ها در زمینه تولید پسته، امسال ۹۰ درصد مبارزه آفات پسته شهرستان به صورت غیر شیمیایی و اغلب به صورت آبشویی صورت گرفت که از نظر حفاظت از محیط زیست بسیار قابل توجه است.

وی ادامه داد: اغلب کشاورزان خرده به دلیل نقدینگی ناشی از فروش پسته تازه، به خام فروشی اقدام می‌کنند که در این صورت سود حاصل از فرآوری و فروش این محصول به تاجران و دلالان تعلق می‌گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی جوین بیان کرد: از طریق توسعه مراکز فرآوری پسته و تبدیل آن  به پسته خشک علاوه بر افزایش قیمت و فروش مناسب‌تر  در بازار داخلی زمینه صادرات آن نیز فراهم می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.