حسن مولایی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ابهر یکی از قطبهای اصلی تولید انگور در استان زنجان است، اظهار کرد: ۸۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی ابهر را تاکستانهای انگور تشکیل میدهد و در حال حاضر نیز ۷۵۰۰ بهرهبردار ابهری، برداشت انگور از تاکستانهای این شهرستان را آغاز کردهاند.
وی با بیان اینکه امسال به دلیل سرمازدگی، تولید محصول انگور در این شهرستان ۴۰ درصد کاهش داشته است، اضافه کرد: پیشبینی میشود ۷۰ هزار تن انگور از تاکستانهای ابهر برداشت و روانه بازار مصرف شود.
رئیس جهادکشاورزی ابهر با یادآوری اینکه ۷۰ درصد انگور برداشتی در ابهر به کشمش تیزابی تبدیل میشود، ادامه داد: ۳۰ درصد دیگر این محصول نیز برای مصارفی چون تازهخوری و تهیه فرآوردههایی چون شیره و آبغوره استفاده میشود.
وی با بیان اینکه این روزها تاکستانهای ابهر رنگ کار و تلاش به خود گرفته و کشاورزان در حال برداشت دسترنج خود هستند، خاطرنشان کرد: برداشت انگور در ابهر تا نیمه اول مهرماه ادامه دارد.
انتهای پیام
نظرات