• شنبه / ۳ مهر ۱۴۰۰ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400070301110
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

بالا بودن قیمت طعم دهنده های آبنبات از مشکلات آبنبات ریزان بجنورد

بالا بودن قیمت طعم دهنده های آبنبات از مشکلات آبنبات ریزان بجنورد

ایسنا/خراسان شمالی رئیس صنف آبنبات ریزان خراسان شمالی گفت: بالا بودن قیمت طعم دهنده های آبنبات یکی از مهمترین مشکلات آبنبات ریزان بجنورد است.

فدایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در گذشته هل کیلویی ۷۰ هزار تومان بود، افزود: این در حالی است که این قیمت هم اکنون به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مقدار آن کم شده و هر جایی از این محصول وجود ندارد و علاوه بر آن برای تهیه آن باید به صورت نقدی خرید کرد.

به گفته فدایی هر کیلوگرم آبنبات هل دار نیاز به ۲۰۰ گرم هل است که قیمت آن هفت تا هشت هزار تومان می شود و همین امر سبب بالا رفتن قیمت آبنبات خواهد شد.

وی اظهارکرد: گل محمدی یکی دیگر از محصولاتی بوده که قیمت هر کیلوگرم آن در گذشته ۱۰۰ هزار تومان بوده اما هم اکنون به ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: دارچین و زنجبیل از دیگر افزودنی هایی است که قیمت آن بالا بوده و بر روی قیمت آبنبات تاثیرگذار است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که این صنف در سال های گذشته با آن مواجه بوده بحث قیمت گذاری آبنبات بوده است، بطوریکه در سال هاست در سایر شهرها قیمت آن آزاد بوده و آبنبات ریزها بر اساس هزینه ای که در هر کیلوگرم آبنبات خرج می کردند، امر قیمت گذاری را انجام می دادند.

وی تصریح کرد: اما در این استان قیمت ها باید در کمیسیون مطرح و در آنجا مورد تایید قرار می گرفت که اغلب منطبق بر هزینه ای که آبنبات ریزها پرداخت می کردند، نبود.

رئیس اتحادیه آبنبات ریزهای خراسان شمالی تعداد کارگاه های آبنبات ریزی در این استان را حدود ۷۰ واحد عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.