• دوشنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 1400071208413
  • منبع : باشگاه دانشجویان

برگزاری کارگاه اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی 

برگزاری کارگاه اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی 

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه مجازی «اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه طی دو جلسه در روزهای ۱۵ و ۲۴ مهرماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برپا می‌شود که دکتر فردین تمجیدی ـ هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان و دکتر هیمن نوربخش ـ هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان مدرسان این کارگاه هستند. 
علاقه‌مندان برای شرکت در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره واتساپ ۰۹۱۸۶۵۲۴۹۷۶ پیام دهند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.