• دوشنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۰ / ۲۱:۰۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400071208591
  • خبرنگار : 50411

فرایندها و نحوه اخذ مجوز فراورده‌های طبیعی و سنتی آموزش داده شد

فرایندها و نحوه اخذ مجوز فراورده‌های طبیعی و سنتی آموزش داده شد

ایسنا/قم وبینار آموزشی نحوه اخذ مجوز فرآورده های طبیعی و سنتی از سازمان غذا و دارو به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی قم و مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی قم به صورت برخط برگزار شد.

دکتر هدی ابوالحسنی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی، در کارگاه مجازی نحوه اخذ مجوز فراورده‌های طبیعی و سنتی به ارائه مباحثی از جمله معرفی سازمان غذا و دارو، معرفی اداره فرآورده‌های طبیعی و نیز معرفی سامانه اخذ مجوز و فرآیندهای دریافت آن در سامانه غذا و دارو پرداخت.

دانشیار گروه فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی قم در مباحث خود فهرست ممنوعیات، دستورالعمل‌ها، شیوه‌نامه‌ها، چک‌لیست‌های مربوط به اخذ مجوز، ضوابط و قوانین مربوط به اخذ مجوز و مدارکی که موردنیاز مراحل اخذ مجوز است را شرح داد و عنوان کرد: برای اخذ مجوز محصول فرآورده‌های طبیعی و سنتی به سامانه غذا و دارو شرکت‌های باید در ابتدا به سامانه غذا و دارو مراجعه و فرم درخواست را به همراه مدارک موردنیاز ارسال کنند و منتظر ابلاغ و ایرادات وارده باشند.

وی ادامه داد: بعد از اعمال اصلاحات طرح وارد کمیسیون مربوطه می‌شود و در صورتی که رأی موافق کسب کند پس از بررسی و اخذ مدارک تکمیلی از قبیل پرسشنامه‌های IRC مجوز صادر خواهد شد.

ابولحسنی اظهار کرد: فهرست منابع و مراجع فرآورده‌های طبیعی و سنتی مورد تأیید سازمان غذا و دارو در پیوست‌های سامانه این سازمان موجود است و صاحبین کسب وکار می‌توانند جهت اطلاع و بهره‌برداری از آن اطلاعات به این سامانه مراجعه نمایند.

شایان‌ذکر است این وبینار از سلسله برنامه‌های مشترک مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی و مرکز نوآوری و شتاب دهی جهاد دانشگاهی استان قم است که به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.