• یکشنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1400071811864
  • منبع : باشگاه دانشجویان

شماره جدید نشریه دانشجویی «ندا» منتشر شد

شماره جدید نشریه دانشجویی «ندا» منتشر شد

شماره سوم نشریه دانشجویی «ندا»؛ دو فصلنامه علمی دانشجویی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "تولید شیر سالم رهیافت حضور متخصصان علوم دامی در صنعت گاو شیری است"، "پروتئین های آب پنیر"، "تاثیر تنش حرارتی بر تولید شیر، ایمنی و سلامت پستان در گوسفند"، "بهبود کیفیت فرآورده های لبنی با پرورش دام تراریخته"، "CIP در صنایع لبنی"، "پیشگیری و کنترل ورم پستان در گاوه ای شیری"، "باقیمانده آنتی بیوتیکی در شیر؛ چالش ها و راهکارها"، "پاتوژنی و سبب‌شناسی و پیشگیری از کبد چرب در گاو شیرده"، "آلودگی Cryptosporidiosis در مزارع پرورش دام"، "مروری بر آفلاتوکسین M۱ در شیر، عواقب و کنترل آن"، "تکنولوژی تولید کشک"، "طرح پرورش شتر پرواری و داشتی و فرآوری شیر شتر"، "آلودگی آفلاتوکسین ها در شیر فرموله شده اطفال، شیر مادر، شیر و محصولات لبنی ایرانی"، "اهمیت مصرف لبنیات در بارداری" و "چالش‌های صنعت غذا" از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می خوانیم.


نشریه دانشجویی «ندا» به صاحب امتیازی دانشجویی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور و مدیر مسئولی محمد فلاح و سردبیری مهدی عبادی به صورت دوفصلنامه منتشر می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha