• شنبه / ۱ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400080100393
  • خبرنگار : 50028

زرشک و ضعفی به نام ناشناخته بودن

زرشک و ضعفی به نام ناشناخته بودن

ایسنا/خراسان جنوبی مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی در شهرستان درمیان با اشاره به لزوم راه اندازی کارگاه‌های خانگی فرآوری زرشک در استان، گفت: ناشناخته ماندن زرشک ارزشمند و استراتژیک در بازارهای جهانی و حتی در داخل کشور ضعف بزرگی است.

حجت الاسلام سعید پورمهدوی، امروز شنبه یکم آبان در جشنواره یاقوت سرخ قهستان اظهار کرد: این جشنواره با مشارکت بنیاد علوی، جهاد کشاورزی و شرکت شهرک‌های صنعتی در شهرستان درمیان برگزار شد و در خلال آن، نشست‌های تخصصی  در حوزه محصول زرشک برگزار شده است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد زرشک بی دانه کشور در این استان تولید می‌شود که امیدواریم این جشنواره آغازی برای هم افزایی بیشتر برای خدمت به کشاورزان و نفع بیشتر این قشر باشد، افزود: امیدواریم خروجی این جشنواره و نشست‌های تخصصی این باشد که زرشک استان خراسان جنوبی مانند گلاب کاشان جهانی و شناخته شود و کارگاه های خانگی فرآوری زرشک راه اندازی و تقویت شود.

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی در شهرستان درمیان با گلایه از مظلومیت محصول زرشک خراسان جنوبی و عدم معرفی آن در سطح جهان، افزود: بنیاد علوی از هر طرح و برنامه کارشناسی که به نفع مردم و کشاورزان منطقه و ارتقای محصول باشد حمایت می‌کنیم.

پورمهدوی با بیان اینکه ناشناخته ماندن زرشک ارزشمند و استراتژیک در بازارهای جهانی و حتی در داخل کشور ضعف بزرگی است، تصریح کرد: سال گذشته ۲.۵ میلیارد تومان سرمایه در گردش برای خرید زرشک از کشاورزان پرداخت شد و همچنین برای ایجاد سردخانه نیز تسهیلاتی ارائه دادیم که امیدواریم در راستای سودآوری این محصول موثر واقع شده باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.