• پنجشنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400081309771
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل شیلات گیلان عنوان کرد

صید ۱۸۳ تنی انواع ماهیان استخوانی خزر توسط صیادان گیلانی

صید ۱۸۳ تنی انواع ماهیان استخوانی خزر توسط صیادان گیلانی

ایسنا/گیلان مدیرکل شیلات گیلان گفت: ۴۹ شرکت صیادی پره با حدود ۴۰۰۰ صیاد گیلانی از ۲۰ مهر کار خود را آغاز کرده و تاکنون ۲۷۹۵ مرحله پره کشی داشتند.

عظیم مدبری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه صیادان گیلانی از ابتدای فصل صید تا پایان دهه اول آبان موفق شدند ۱۸۳ تن انواع ماهیان استخوانی را از دریای خزر صید کنند، گفت: ۴۹ شرکت صیادی پره با حدود ۴۰۰۰ صیاد گیلانی از ۲۰ مهر کار خود را آغاز کرده و تاکنون ۲۷۹۵ مرحله پره کشی داشتند.

وی اغلب ماهیان صید شده از خزر را دو گونه سفید و کفال با ۹۷ درصد صید دانست و افزود: صیادان گیلانی در این مدت ۲۶ تن ماهی سفید و ۱۵۲ تن ماهی کفال و پنج تن سایر ماهیان استخوانی دریای خزر را به ارزش ۱۳۴ میلیارد ریال صید کرده اند.

مدیرکل شیلات گیلان اضافه کرد: با توجه به شرایط نامناسب دریا و صید غیر مجاز، صید ماهی در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۴ درصد کمتر شده و امیدواریم با بهبود شرایط آب و هوایی اوضاع بهتر شود.

مدبری همچنین از افزایش شش درصدی صید کیلکا در گیلان خبر داد و عنوان کرد: ۲۴۰ صیاد گیلانی امسال ۴۴۱۳ کیلوگرم کیلکا از خزر صید کردند.

وی با اشاره به اینکه ارزش این میزان کیلکا ۲۵ میلیارد تومان است، گفت: قیمت هر کیلوگرم ماهی کیلکا برای مصرف انسانی ۷۰۰۰ تومان است.

مدیرکل شیلات گیلان، بیشتر کیلکاهای صید شده را مناسب برای تهیه پودر ماهی در کارخانجات دانست و عنوان کرد: شاهد افزایش سه درصدی میزان دریانوردی شناورهای صید کیلکا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: سرانه صید هر شناور به ۱۴۷ تن رسیده و شناورهای کیلکاگیر این استان از ابتدای امسال تاکنون در ۱۹۲۷ شب دریانوردی موفق به صید این مقدار کیلکا شده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha