• پنجشنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400081309911
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت:

بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد

بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد
عکس خبر تزیینی است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد، گفت: براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.

به گزارش ایسنا، مهندس محسن فرهادی - معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به برخی اظهارات در خصوص اینکه مصرف سبزی و صیفی‌جات سبب حمله مغزی می‌شود، گفت: هیچ یک از این موارد جنبه علمی ندارند. تنها براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.

وی ادامه داد: مصرف محصولاتی که عملیات پاکسازی آنها در کارخانه‌ها انجام می‌شود، بلامانع بوده و هیچ مشکلی ندارند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: نکاتی که درباره بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزیجات مطرح و اینکه در انتها نتیجه گیری شده که سبب بیماری بوتولیسم می شود، یک بحث غیر علمی است؛ همانطور که همه صاحب نظران اطلاع دارند این بیماری کاملا بی هوازی است و اصلا مربوط به این موارد نیست.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، فرهادی در پایان با اشاره به اینکه صیفی‌جات در شرایط هوازی هستند؛ درحالی که بوتولیسم کاملا در شرایط بی‌هوازی سم تولید می‌کند، عنوان کرد: مصرف این محصولات پس از ضدعفونی حتما  توصیه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha