• دوشنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۰ / ۰۷:۱۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400081712586
  • خبرنگار : 90111

دیاباته: گل زدن اعتماد به نفسم را بالا می‌برد

دیاباته: گل زدن اعتماد به نفسم را بالا می‌برد

مهاجم بلند قد الغرافه از حضور در این تیم و درخشش در لیگ ستارگان قطر بسیار خوشحال است.

به گزارش ایسنا و به نقل از الرای، شیخ دیاباته که در روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات تابستانی به الغرافه پیوست عملکرد بسیار خوبی در  این تیم داشته است. دیاباته در 6 بازی که برابر الغرافه به میدان رفته 6 گل به ثمر رسانده است.

او گفت: خوشحالم که در الغرافه بازی می‌کنم و نهایت تلاش خود را به کار می‌گیرم تا بهترین بازی‌ها را به نمایش بگذارم.

مهاجم سابق استقلال ادامه داد: وقتی گل نخست خود را برای الغرافه به ثمر رساندم بسیار خوشحال شدم به ویژه اینکه آن گل باعث شد تا تیم سه امتیاز را به دست آورد. من اینجا هستم تا به الغرافه کمک کنم و باید این گلزنی ها ادامه داشته باشد.

او در پایان گفت: من تجربه جدیدی را آغاز کرده‌ام و از آن راضی هستم. گلزنی باعث می شود تا اعتماد به نفسم بالا برود.

دیاباته در الغرافه زیر نظر استراماچونی کار می کند. این مربی ایتالیایی اعتماد زیادی به دیاباته دارد و او را هم با خود به استقلال برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha