• چهارشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1400081915062
  • خبرنگار : 71454

بخش ویژه سینمای کوتاه ایران در جشنواره آمریکایی

بخش ویژه سینمای کوتاه ایران در جشنواره آمریکایی

جشنواره بین‌المللی فیلم «جکسونوویل» در فلوریدای آمریکا بخش ویژه‌ای را به فیلم‌های کوتاه ایرانی اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، در این رویداد سینمایی که از ۴ تا ۶ فوریه ۲۰۲۲ (۱۵ تا ۱۷ بهمن) در ایالت فلوریدای آمریکا برگزار می‌شود، در بخش ویژه‌ای با عنوان «Iran to Jax Shorts»، در مجموع ۹ فیلم کوتاه ایرانی به نمایش گذاشته می‌شوند.

 «جعبه» ساخته امین حسن‌پور، «سینما، تنها سرپناه» ساخته مسیحا ابوعلی، «تقدیم به تهران» از علی باطنی و آرمین طهماسبی،  «آزادراه» ساخته محمد اکبری،  «خانه هدی» به کارگردانی حامد قاسمی،  «یک، بیست، یک و دویست» از سعید زارعی، «زنگ تفریح» ساخته نوید نیکخواه آزاد،  «سایه روباه» از نوشین معراجی و  «کات اشتاین» ساخته حمیدرضا خوش‌بازان فیلم‌های کوتاهی هستند که در این بخش به نمایش گذاشته می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha