• یکشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۰ / ۰۷:۳۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400083023082
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

جذب سرمایه ۴ هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی سیب و سوران

جذب سرمایه ۴ هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی سیب و سوران

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب و سوران در جریان بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از طرح های شهرستان گفت: توسعه بخش کشاورزی با رفع موانع تولید در راستای منویات مقام معظم رهبری با جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در زیر بخشهای دام و طیور و تولیدات گیاهی شتاب بیشتری به خود گرفته است.

به گزارش ایسنا- محمدحنیف سپاهی از توسعه واحدهای مرغداری های این شهرستان خبر داد و افزود: تعداد ۱۴واحد مرغداری جدید به ظرفیت ۵۲۰هزار قطعه در هر دوره درحال ساخت داریم.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیب و سوران، توسعه کشت های گلخانه ایی را به منظور افزایش راندمان آب وخاک ، افزایش تولید و ایجاد اشتغال پایدار را در سطح ۱۵هکتار عنوان کرد و قول مساعد داد تا پایان سال به بهره برداری برسند.

سپاهی جذب سرمایه ۴ هزار میلیارد ریالی طی دوسال اخیر در بخش کشاورزی شهرستان سیب و سوران را بعنوان یک فرصت طلایی جهت افزایش تولید و اشتغال در منطقه برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha