• سه‌شنبه / ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۰۷:۲۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400090200963
  • خبرنگار : 50225

علت کمبود مرغ در بازار اهواز چیست؟

علت کمبود مرغ در بازار اهواز چیست؟

ایسنا/خوزستان معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به وضعیت کمبود مرغ در بازار اهواز گفت: به دلیل مشکلات کارگری در سه کشتارگاه این شرایط در اهواز رخ داده است که سازمان صمت پیگیر رفع این مشکلات است.

عبدالامیر نیرومند در خصوص وضعیت کمبود مرغ در بازار خوزستان اظهار کرد: این مساله تنها در محدوده اهواز است و در دیگر نقاط استان کشتارگاه ها فعال هستند و مرغ به اندازه کافی وجود دارد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: به دلیل مشکلات کارگری در سه کشتارگاه این شرایط در اهواز رخ داده است که سازمان صمت پیگیر رفع این مشکلات است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خوزستان که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، با اشاره به توزیع مرغ منجمد گفت: روز دوشنبه جلسه ستاد تنظیم بازار خوزستان برگزار و مقرر شد از توان فروشگاه های زنجیره ای استفاده شود و مرغ منجمد با قیمت مصوب هر کیلوگرم ۲۰ هزار تومان در سطح شهر توزیع شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha