• سه‌شنبه / ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۰۷:۵۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400090200986
  • خبرنگار : 50037

فعالیت ۲ واحد پرورش بلدرچین در استان همدان

فعالیت ۲ واحد پرورش بلدرچین در استان همدان

ایسنا/همدان مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از فعالیت دو واحد پرورش بلدرچین دارای پروانه در سطح استان خبر داد.

علیرضا قراگوزلو در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ظرفیت این دو واحد پرورش بلدرچین در شهرستان‌های فامنین و رزن جمعا ۵۵ هزار قطعه بوده و روزانه دارای دو تن تولید تخم مولد (مادر) هستند.

وی ظرفیت واحد  پرورش بلدرچین شهرستان رزن را ۳۰هزار قطعه و شهرستان فامنین را ۲۵هزار قطعه برشمرد و افزود: این واحدها به صورت دوره‌ای دارای تولید گوشت بوده و در هر دوره جمعا ۱۰تن تولید گوشت بلدرچین دارند.

وی خاطر نشان کرد:در هر دوره واحد پرورش بلدرچین شهرستان رزن دارای ۷.۵ تن و واحد شهرستان فامنین سه تن تولید گوشت بلدرچین است.

قراگوزلو با بیان اینکه پروتئین موجود در گوشت بلدرچین از پروتئین موجود در گوشت پرندگان دیگر ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر است، اضافه کرد: گوشت بلدرچین منبع خوبی از روی، آهن، ویتامین B۶، تیامین، نیاسین، مس، فسفر، ریبوفلاوین و سلنیوم، سرشار از امگا ۳ ،غنی از ویتامین‌هایA ،B ،Cآهن و اسیدهای آمینه ضروری و میکرو المان‌ها و فاقد کلسترول مضر به حساب می آید.

به گزارش ایسنا گوشت پرنده بلدرچین از جمله منابع پروتئینی است که آرام آرام جای خود را در سفره‌های ایرانی باز می‌کند و  ویژگی‌های استثنایی این پرنده و سودآوری تولید آن موجب جلب توجه پرورش دهندگان طیور شده است.
خواص گوشت بلدرچین باعث افزایش تقاضا شده و زمینه را برای یک کسب و کار جدید آماده کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha