• سه‌شنبه / ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400090201334

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت:

تلاش برای معرفی ارقام مناسب به کلزاکاران مرودشتی

تلاش برای معرفی ارقام مناسب به کلزاکاران مرودشتی

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی مرودشت از اجرای طرح مقایسه ارقام مناسب  کلزا در این شهرستان خبر داد و گفت: در این طرح ارقام سازگار و پر محصول شناسایی خواهد شد. 

کاووس همتی سه‌شنبه دوم آدر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تنوع ارقام کلزا در زمان کشت یک سردرگمی در انتخاب نوع رقم ایجاد کرده است، اظهار کرد: در تلاش هستیم با اجرای طرح های مقایسه ارقام بهترین ارقام از لحاظ عملکرد و سازگاری با اقلیم منطقه شناسایی و به بهره برداران معرفی شود.

او با اشاره به اینکه ارقام وارداتی معمولا گران هستند، عنوان کرد: در طرح مقایسه ارقام، عملکرد ارقام جدید تولید داخل مد نظر هست.

به گفته همتی، در این طرح هفت رقم داخلی op، شامل ارقام هوپا، نفیس، نیما، نیلوفر، هامان، اکاپی زرفام، و همچنین رقم فرانسوی آرشیتکت تحت عنوان شاهد کشت شده است و تاریخ جوانه زنی، شمارش تعداد بوته در هر متر مربع ، تاریخ‌های آبیاری ، سمپاشی و غیره از جمله موارد بررسی شده در این مزرعه است.

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت با بیان اینکه کشت در این منطقه مطابق با آخرین یافته‌های تحقیقاتی و تکنولوژی روز انجام شده است، افزود: کشت در بیست و هشتم شهریور با دستگاه کشت بر روی پشته‌های بلند با میزان چهار کیلوگرم در هکتار و با  روش آبیاری قطره‌ای انجام شده و کنترل آفات به خوبی انجام شده است. 

او، شناسایی ارقام مرغوب، پر محصول و سازگار با شرایط آب و هوایی و افزایش راندمان تولید در واحد سطح را از مهمترین مزایای اجرای این قبیل طرح‌ها عنوان کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت تصریح کرد: این طرح با همکاری خود کشاورز در حال انجام است و ارقام پرمحصول به منظور توسعه و جایگزین ارقام حساس وکم محصول به کار گرفته خواهد شد.

همتی ابراز امیدواری کرد: اجرای این طرح که نقشه راهبردی کشت کلزا در سال‌های آینده منطقه است بتواند در انتخاب ارقام مطلوب و سازگار داخلی کلزا به کشاورزان منطقه و در نهایت در راستای افزایش تولید روغن در کشور موثر واقع شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha