• سه‌شنبه / ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400090201414
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

سهم پایین سوخت عشایر نسبت به سهمیه سایر خانوارهای فاقد گاز طبیعی

سهم پایین سوخت عشایر نسبت به سهمیه سایر خانوارهای فاقد گاز طبیعی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر عامل شرکت پخش فرآوده های نفتی خراسان شمالی گفت: در حال حاضر سهمیه سوخت خانوار عشایری نسبت به سهمیه سایر خانوارها که از نعمت گاز محروم هستند، کمتر است.

شکوری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه تا سال گذشته سهمیه سوخت هر خانوار عشایری ۵۰ لیتر بوده است، اظهارکرد: با پیگیری های فراوانی که از سوی این استان و اداره کل عشایری صورت گرفت، سهمیه هرخانوار به ۱۲۵ لیتر رسید.

وی با بیان اینکه سهمیه سوخت افرادی که فاقد گاز طبیعی هستند ۲۲۰ لیتر است، افزود: هنوز سهمیه سوخت خانوار عشایری با سهمیه سایر افراد تا ۹۵ لیتر فاصله دارد و در تلاش هستیم تا امسال نیز سهمیه آن ها را افزایش دهیم.

شکوری ادامه داد: در حال حاضر چهار هزار و ۷۶ خانوار در این استان فاقد نعمت گاز طبیعی هستند که بیشتر این افراد در روستاهایی زندگی می کنند که گازرسانی به آنجا انجام نشده و یا خارج از طرح هادی زندگی می کنند.

به گفته وی بیشتر افرادی که فاقد گاز طبیعی هستند در شهرستان راز و جرگلان زندگی می کنند.

این مقام مسئول بیان کرد: ۷۴۳ خانوار در اسفراین، ۱۸۲ خانوار در جاجرم، ۵۱۸ مورد در بجنورد، ۷۶۵ مورد در مانه و سملقان، یک هزار و ۷۸۴ خانوار در راز و جرگلان، شیروان ۲۶۸ مورد و ۸۶ خانوار در فاروج فاقد گاز طبیعی هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha