• چهارشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۰ / ۰۷:۴۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400090301893
  • منبع : نمایندگی کردستان

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان خبر داد:

تغذیه گرایی در سد قشلاق عامل ایجاد طعم و بو در آب است

تغذیه گرایی در سد قشلاق عامل ایجاد طعم و بو در آب است

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت آبفا کردستان گفت: تغذیه گرایی در سد قشلاق زمینه ساز ایحاد طعم و بو در آب شده و اصلی ترین مأموریت آبفا در حال حاضر ارتقای کیفیت آب شرب سنندج است.

مهندس علیرضا تخت شاهی، روز گذشته در جمع اعضای کمپین مطالبه آب شرب شهر سنندج اظهار کرد: از همه متخصصان؛ کارشناسان؛ اهالی فن و صاحبنظران و سازمان های مردم نهاد درخواست داریم تا شرکت آبفا را در پیگیری پروژه تامین هرچه سریعتر آب باکیفیت برای مردم سنندج یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه اصلیترین ماموریت آبفا در حال حاضر ارتقای کیفیت آب شرب سنندج است، گفت: همانگونه که همگان می دانند تغذیه گرایی در سد قشلاق زمینه ساز ایحاد طعم و بو در آب شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان با یادآوری آغاز پروژه انتقال آب از سد آزاد به سد قشلاق و پس از آن شروع پروژه انتقال آب از سد آزاد به مجتمع تصفیه خانه آب شرب سنندج گفت: امیدواریم این پروژه که به مدیریت شرکت آب و نیرو انجام می شود با تامین اعتبار لازم هرچه سریعتر بهره برداری برسد.

مهندس تخت شاهی با اشاره به مطالبه گری شهروندان و سازمان های مردم نهاد در این خصوص و نقش آن در توجه بیشتر به اجرای پروژه تامین آب باکیفیت در سنندج گفت: هدف از برگزاری بازدید کمپین نیز استفاده از پتانسیل آن است و امیدواریم اقداماتی که به صورت پایلوت برای ارتقای کیفیت آب شرب در تصفیه خانه انجام می شود تجربه مناسبی حتی برای کشور باشد.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان همچنین با اشاره به تکمیل فاز نخست انتقال فاضلاب سراب قامیش به تصفیه خانه فاضلاب سنندج به طول 5.5 کیلومتر از آغاز اجرای فاز دوم این پروژه طی روزهای آینده خبر داد.

در ادامه این جلسه اعضای کمپین مطالبه آب شرب مطلوب مردم سنندج حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و دیدگاه های خود در خصوص شرایط ارتقای کیفیت آب شرب سنندج پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha