• جمعه / ۵ آذر ۱۴۰۰ / ۲۳:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400090503674
  • خبرنگار : 50356

استاندار:

بهینه‌سازی پرورش دام در خراسان رضوی نیازمند تقویت مولفه‌های تولید است

بهینه‌سازی پرورش دام در خراسان رضوی نیازمند تقویت مولفه‌های تولید است

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: شرایط فعلی پرورش دام سبک و سنگین در استان به نحوی است که چندان توجیه اقتصادی ندارد؛ لذا بازگشت مطمئن سرمایه و بهینه کردن پرورش دام در استان نیازمند تقویت مولفه‌های تولید بویژه در حوزه نهاده و خوراک دام است.

یعقوبعلی نظری در نشستی با اعضای تشکل‌های بخش خصوصی حوزه دامداری و دامپروری خراسان رضوی که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: از سوی دیگر گرانی نهاده دامی و خوراک دام نیز بازگشت سرمایه در حوزه پرورش دام سبک و سنگین در استان را دشوار می کند.

وی افزود: اصلاح نژاد با تغذیه علمی، افزایش بهره‌وری در خصوص پرورش دام سبک و سنگین و تولید گوشت قرمز و همچنین پرواربندی مطمئن و اقتصادی در صورتی که نقدینگی لازم توسط بانک‌ها تامین شود، می‌تواند اقتصادی شدن پرورش دام سبک و سنگین را در پی داشته باشد.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: لازم است کارشناسان بخش‌های مختلف دامداری و دامپروری آسیب شناسی کلی در خصوص فرآیند پرورش دام سبک و سنگین و تولید و عرضه گوشت در استان انجام دهند تا بتوان روش‌هایی که می‌تواند امنیت در این بخش را ارتقا دهد، احصا کرد.

نظری با توجه به شرایط بوجود آمده در حوزه تامین نهاده و خوراک دام تصریح کرد: لازم است با پیگیری دستگاه‌های اجرایی برای کوتاه مدت، ۶ ماه، نهاده دامی مورد نیاز توسط واردکنندگان به طور کامل تامین شود تا کارخانجات خوراک دام بتوانند خوراک مورد نیاز را برای انجام فرآیند صحیح پرورش دام سبک و سنگین و بهینه کردن آن در استان تامین کنند و بتوان نتیجه حاصل را بررسی و تصمیمات کاربردی را برای تداوم پرورش مطلوب دام در استان اتخاذ کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی در این نشست تشکل‌های مختلف حوزه دامداری و دامپروری خراسان رضوی به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص توسعه پرورش دام در استان پرداختند. از مجموع ۱۴.۶ میلیون واحد دامی این استان هفت میلیون راس دام سبک است. بیش از ۹۰ هزار نفر در استان خراسان رضوی فقط در بخش پرورش و تولیدات دام سبک استان اشتغال دارند.

علاوه بر این هم اکنون ۱۲ درصد تولید گوشت قرمز کشور در خراسان رضوی تولید می‌شود که پیش‌بینی می‌شود با اجرای طرح توسعه پرورش و اصلاح نژاد با تغذیه علمی این میزان تا ۲ برابر افزایش پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.