اسماعیل رنگ بست تصریح کرد: نیاز سالیانه جمعیت ۱۰۰ هزار نفری سربازبه گوشت مرغ، حدود ٣ هزار تن است که برای جبران این کمبود و افزایش ضریب خوداتکایی شهرستان به گوشت مرغ، اقدامات گسترده ای در حال انجام است.
رنگ بست افزود: از ابتدای امسال تاکنون با سرمایهگذاری بیش از ١٢٠ میلیارد ریال ٣ واحد جدید مرغداری صنعتی با ظرفیت ۶٠ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره با پیشرفت فیزیکی ٢٠ تا ١٠٠ درصد در حال اجراست که با به بهرهبرداری رسیدن این سه واحد ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان سرباز به ٨٠٠ تن در سال خواهد رسید.
وی اظهار کرد: ٧ متقاضی جدید برای راهاندازی واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت ١٣٠ هزار قطعه با کسب موافقت اصولی، در حال طی مراحل واگذاری زمین و تخصیص آب میباشند.
نظرات