عبدالحسین اکبری با بیان اینکه اینکه شهرستان بهار دارای ۸۸۵ قطعه شترمرغ بوده که ۶۵ قطعه آن مولد و ۸۲۰ قطعه دیگر پرواری است، بیان کرد : سالانه ۴۱۰ تن گوشت، دو هزار قطعه جوجه و دو هزار و ۶۰۰ عدد تخم از پرورش شتر مرغ در این شهرستان تولید میشود که در این زمینه شهرستان بهار رتبه اول در تولید گوشت شتر مرغ در استان را دارد.
وی با اشاره به اینکه شترمرغها اهلی و در برخی نقاط دنیا پرورش داده میشوند، افزود: پرهای شتر مرغ کاربرد تولید پوشاک و زینتی دارد و پوست آنها برای تولید چرم استفاده شده و گوشتشان نیز در بازار عرضه میشود.
اکبری با بیان اینکه روغن، پر و پوست از فرآورده های پرورش شتر مرغ است، گفت: توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئینی از منابع جدید شامل شترمرغ، بلدرچین، کبک و بوقلمون برای معرفی الگوهای جدید تغذیه ای از جمله سیاست های راهبردی جهاد کشاورزی است.
انتهای پیام
نظرات