• سه‌شنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400091612253
  • خبرنگار : 50084

عملکرد درخشان جوانان خراسان رضوی در مسابقات پاراآسیایی بحرین

عملکرد درخشان جوانان خراسان رضوی در مسابقات پاراآسیایی بحرین

ایسنا/خراسان رضوی بازیکنان اهل خراسان رضوی کاروان ایران در رقابت‌های پاراآسیایی بحرین موفق به کسب مدال در این رقابت‌ها شدند.

چهارمین دوره مسابقات پاراآسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۱ با صدرنشینی ایران به پایان رسید. در این رقابت‌ها  ورزشکاران خراسان رضوی حاضر خوش درخشیدند و تمام گروه اعزامی به بحرین موفق به کسب مدال شدند.

کاروان خراسان رضوی با ۱۵ مدال شامل سه مدال طلا، هفت نقره و پنج برنز در رشته های شنا، بوچیا، دوومیدانی و بسکتبال با ویلچر به کار خود در بحرین خاتمه دادند.

در دوومیدانی، امیرعباس کارگران یک طلا و یک برنز،  اردلان حسین زاده یک نقره، مصطفی ماریان یک طلا و ۲ نقره، بیتا طیبان یک نقره و یک برنز به دست آوردند. در شنا، ابوالفضل ظریف موفق به کسب سه مدال نقره و ۲ مدال برنز شد.

در بوچیا نیز مرتضی رباط جزی مدال برنز تیمی را کسب کرد. در بسکتبال باویلچر هم مظاهر پایداری موفق به کسب مدال طلا شد.

ورزشکاران خراسان رضوی کاروان پاراآسیایی ایران فردا چهارشنبه، ۱۷ آذر، به مشهد باز خواهند گشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha