• سه‌شنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1400091612384
  • منبع : پارک علم و فناوری فارس

برگزاری دومین همایش ملی «زنبور عسل»

برگزاری دومین همایش ملی «زنبور عسل»

انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد و اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران دومین همایش ملی «زنبور عسل» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این همایش با حضور شهاب احتشام (دکترای تغذیه دام)، محمدرضا شریعتی (کارشناس بررسی و مراقبت بیماری‌های زنبور عسل)، محمد رفاهی (پژوهشگر و مدرس زنبور عسل)، مجید عاکف (کارشناس ارشد پرورش زنبور عسل) و محسن فتحی نجفی (دکترای بیوتکنولوژی و استادیار بازنشسته موسسه رازی) طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۷ و ۱۸ آذر از ساعت ۸ تا ۱۳ برپا می‌شود که موضوع روز اول صنایع غذایی و موضوع روز دوم علوم دامی است.

انواع عسل بر اساس نحوه تولید و طبقه‌بندی کیفی بر اساس نحوه تولید آن، ترکیب شیمیایی انواع عسل و نقش آن در کیفیت عسل (ارزیابی بیولوژی)، روش‌های سنتی و کیفی ارزیابی خلوص و کیفیت عسل، استانداردهای اتحادیه اروپا برای خواص فیزیکی و شیمیایی عسل، آلاینده‌های عسل و حدود مجاز آن‌ها بر اساس استانداردهای معتبر، بسته‌بندی عسل، کنترل کیفیت عسل، موم، ژل رویال، زنبورداری ارگانیک، زهر زنبور عسل، بهداشت و بیماری‌های زنبور، گیاهان ارزشمند، بیولوژی و پرورش زنبور عسل و صدور مجوزهای زنبور عسل، سرفصل‌هایی که در دو روز این همایش زیر دو موضوع کلی صنایع غذایی و علوم دامی مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

این همایش به صورت مجازی از طریق اسکای‌روم برپا می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه @sali_creative۷ پیام دهند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha