• جمعه / ۱۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۶:۳۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400091914740
  • خبرنگار : 50256

نجات جان عروس و داماد مرندی از چنگال قاتل خاموش

نجات جان عروس و داماد مرندی از چنگال قاتل خاموش

ایسنا/آذربایجان شرقی سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی از نجات جان عروس و داماد مرندی از چنگال قاتل خاموش خبر داد.

وحید شادی نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پس از اطلاع گزارش مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در یکی از منازل شهر مرند، عوامل اورژانس بلافاصله به محل اعزام شدند.

وی افزود: در این حادثه، یک عروس و داماد حدودا ۳۵ ساله دچار کاهش هوشیاری در اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شده بودند.

وی ادامه داد: با اقدام فوری عوامل اورژانس، جان هر دو نفر نجات یافته و به بیمارستان کوه کمری مرند و سپس سپس بیمارستان سینا تبریز انتقال یافتند.

شادی نیا گفت: بر اساس برآوردهای کارشناسی، علت وقوع این حادثه، عدم رعایت نکات ایمنی در استفاده از بخاری گازی و نشت مونوکسیدکربن از آن اعلام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha