• شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۰ / ۰۷:۲۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400092014899
  • خبرنگار : 71434

اولین گفتگوی رئیس جمهور آمریکا با صدراعظم جدید آلمان

اولین گفتگوی رئیس جمهور آمریکا با صدراعظم جدید آلمان

رئیس‌جمهور آمریکا در اولین تماس خود با اولاف شولتس، صدراعظم جدید آلمان با وی درباره چالش‌های مهم بین المللی گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا شامگاه جمعه در توییتی نوشت: امروز با اولاف شولتس، صدراعظم آلمان صحبت کردم تا انتصابش را به او تبریک بگویم.

بایدن افزود: "من مشتاقانه منتظر همکاری نزدیک با هم در مورد طیف وسیعی از چالش‌های جهانی، از جمله تلاش‌ برای مقابله با افزایش بی‌ثباتی نظامی روسیه در مرزهای اوکراین هستم."

تماس بایدن با شولتس در حالی صورت گرفته که تنش‌ها بر سر اوکراین همچنان ادامه دارد. بایدن درباره این وضعیت با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه تماس گرفته و تهدید کرده بود در صورت تشدید تنش نظامی در اوکراین، روسیه را تحریم خواهد کرد در مقابل پوتین اتهامات غرب علیه روسیه را رد می‌کند.

شولتس هشتم دسامبر به عنوان صدراعظم جدید آلمان سوگند یاد کرد و جایگزین آنگلا مرکل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha