• دوشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1400092217094
  • منبع : جمعیت هلال احمر

واکسیناسیون ۱۲۵ هزار مهاجر افغان در ایران با همکاری صلیب سرخ

واکسیناسیون ۱۲۵ هزار مهاجر افغان در ایران با همکاری صلیب سرخ

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر گفت: با ۱۲۵هزار از اتباع افغانستانی و جامعه میزبان آن‌ها در ۴ استان شرقی کشور، هر دو دز واکسن کرونا را دریافت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، منصوره باقری معاون امور بین الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر گفت: در اقدامی مشترک بین هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران، واکسیناسیون ۱۲۵ هزار نفر از مهاجران افغانستانی و ساکنان جوامع میزبان آن‌ها در چهار استان شرقی خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان و سیستان و بلوچستان انجام خواهد

باقری افزود: این واکسن‌ها با هماهنگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در تهران از محل کمک‌های مالی بین‌المللی تهیه شده است.

همچنین یوهانس بروئر، رئیس نمایندگی کمیته بین المللی صلیب سرخ در ایران گفت: دسترسی منصفانه به واکسن برای پایان دادن به همه گیری کووید-۱۹ ضروری است. مشارکت جمعیت هلال احمر در این فرایند به طور ویژه‌ایی حائز اهمیت است چون پویش موفق واکسیناسیون نیازمند دسترسی همه آحاد جامعه به واکسن و بسیج اجتماعی برای اطمینان از پذیرش واکسن در تمام سطوح جامعه است. مسئولین جمعیت هلال احمر ایران تلاش عظیمی برای برنامه ملی واکسیناسیون انجام می دهند و ما خوشحال هستیم که می توانیم از این تلاشها پشتیبانی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha