• دوشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400092217305
  • خبرنگار : 50167

روز بدون فوتی کرونایی زنجانی‌ها

روز بدون فوتی کرونایی زنجانی‌ها

ایسنا/زنجان امروز هیچ یک از بیماران کرونایی جان خود را از دست ندادند.

در ۲۴ ساعت گذشته ۶۸ مورد مثبت سرپایی کرونا در استان زنجان شناسایی شده و این در حالی است که از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۳۴ هزار و ۴۵۲ مورد مثبت سرپایی براساس یافته‌های آزمایشگاهی در این استان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.

از زمان شیوع کرونا تاکنون، مجموع بیماران مبتلا به کرونای فوت شده در استان به ۱۸۱۴ نفر رسیده و خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته هیجکدام از بیماران مبتلا به کرونا، جان خود را از دست ندادند.

در حال حاضر ۹۷ بیمار مبتلا به کووید - ۱۹ در بیمارستان‌های استان زنجان بستری هستند که در ۲۴ ساعت گذشته نیز موارد مثبت بستری کرونا در بیمارستان‌های استان زنجان ۷ مورد بوده است.

گفتنی است، مجموع موارد مثبت ترخیص‌ یافته ۱۱ هزار و ۴۱۰ مورد بوده و همه موارد مثبت کرونا بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان، تاکنون به ۱۴۷ هزار و ۷۴۲ مورد رسیده است.

طبق آخرین آمار، از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، ۳۶ هزار و ۲۱۲ مورد بستری تجمعی بیماران مبتلا به کرونا در استان زنجان بوده و موارد مثبت بستری بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی نیز به ۱۳ هزار و ۲۹۰ مورد رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha