• شنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400092720818
  • خبرنگار : 50181

به جای باران، خاک عاید کرمانشاه شد

به جای باران، خاک عاید کرمانشاه شد

ایسنا/کرمانشاه در شرایطی که پیش‌بینی شده بود طی روزهای اخیر بارش‌های قابل توجهی برای کرمانشاه داشته باشیم و حتی برای شدت بارش‌ها هشدار "نارنجی" هم صادر شد، اما نه تنها خبری از بارش باران جدی نیست، بلکه ریزگرد هم نواحی مرزی کرمانشاه را فرا گرفته است.

وزش باد شدید باعث شده توده‌های گرد و غبار از نواحی مرزی وارد استان کرمانشاه شود و گرد و غبار آسمان‌ شهرهای قصرشیرین و سرپل ذهاب را فرا بگیرد.

به گفته مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه هم اکنون هوای قصرشیرین و سرپل ذهاب در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

فریدون یاوری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: شاخص کیفی 24 ساعته هوا (از روز گذشته تا یازده صبح امروز 27 آذر) برای  ایستگاه قصرشیرین عدد 119 را نشان می‌دهد که بیانگر شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.

وی شاخص کیفی هوا برای 24 ساعت اخیر در سرپل ذهاب را هم عد 109 اعلام کرد که باز هم شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد.

به گفته مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه، این گرد و غبار از مرزهای غربی وارد جو استان شده و سرچشمه آن کانون‌های ریزگرد در عراق است که بواسطه وزش باد شهرستان‌های مرزی استان را تحت تاثیر قرار داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha