• دوشنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400092922849

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد:

استفاده از ظرفیت بومی و بازار لامرد در اولویت پیمانکاران باشد

استفاده از ظرفیت بومی و بازار لامرد در اولویت پیمانکاران باشد

ایسنا/فارس مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جمع پیمانکاران پروژه‌های این منطقه ویژه، خواستار استفاده و بهره گیری از ظرفیت نیروهای بومی و بازار شهر لامرد شد. 

احسان انصاری دوشنبه ۲۹ آذر به منظور تسریع در پیشرفت روند پروژه‌ها، نشست مشترکی با پیمانکاران و عوامل اجرایی پروژه سیل بندهای جنوبی و شمالی برگزار کرد. 

او با اشاره به اعتبارات ۲۰ هزار میلیارد ریالی پروژه‌های در دست اقدام، افزود: با توجه به منابع موجود انتظار داریم که پیمانکاران پروژه‌ها به تسریع در انجام آن اهتمام ویژه داشته باشند.

انصاری با اشاره به گذشته درخشان مردم نجیب لامرد در خدمت به نظام و انقلاب، از پیمانکاران منطقه، خواستار تعامل و همراهی با مردم و ظرفیت‌های بازار این شهرستان شد.

 او همچنین با اشاره به تامین اعتبار پروژه‌های زیرساختی در دست اقدام به پیمانکاران اطمینان داد در بحث پرداخت‌ها جای نگرانی وجود ندارد و افزود: ما باید با یک زبان مشترک صحبت کنیم، زبان مشترک برنامه زمان بندی است. وقتی کاری را می‌توانیم امروز انجام دهیم، چرا طی شش ماه انجام دهیم.

 به گزارش ایسنا، پروژه سیل‌بند جنوبی و شمالی به مبلغ ۱۷۶۰ میلیارد ریال به طول ۲۲ کیلومتر و طی ۲۴ ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha